Skocz do zawartości

[Przyjęta]skarga na admina

Udostępnij

Pawelek

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/Paweeeeel/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/Piotrek101

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Piotrek
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) ADMIN na zabawie "mam talent" nadużywa swoich przywilejów, czyt. pokazuje, że ma dar wskrzeszenia.
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB#1
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) demko mapy jb_new_chernobyl, godzina około 20:50

• Smutne. 2
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 1

Oj Pawelku Pawelku ... Dopiero zamkneli ci jedną skargę ty piszesz drugą ... No cóż się dziwić taki wiek ...

Ty wziąłeś sobie za cel mnie na siłę udupić , to się cieszę ,że mogę być twoim celem życiowym. Ja będąc w  podstawówce miałem inne cele i wartości ,ale jestem dumny , że mogę być czyimś celem życiowym :)

SS dla \|/

pfJif0K.png 

Co do "wskrzeszania"  oczywiście przyznaje się . Uważam , że od czasu do czasu można pokazać coś innego w uzgodnieniu z innymi ( czytaj z CT który mi pomógł oraz wardenem). Nie uważam , żeby to było wykorzystanie swoich przywilejów ze względu , że tak naprawdę przez ten talent nie byłem brany pod uwagę w mam talent :)

Edytowane przez Piotrek101

21:53 warden każe Piotrkowi pokazać talent

22:35 klawisz podchodzi specjalnie pod Piotrka żeby go mógł zabić i pokazać swój "talent"

22:48 Piotrek respi klawisza

Rozumiem raz, nawet śmieszne, dwa, ok. Ale co każdy mam talent już troszeczkę przesada. Dostałeś kilka ostrzeżeń od m@, a teraz nadużywasz prawa admina. Sprawę zostawiam dla @ SK4N3R

• WOW MEGA! 2
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności