empi Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Cześć, Ogólnie nie wiem, czy takie coś u Was było, bo siedzę tutaj dopiero od kwietnia, ale i tak chciałbym się podzielić propozycją. Ogólnie myślałem nad tym kilka tygodni, czy nie wrzucić takiej propozycji, ale trochę bałem się o to, czy ta propozycja przyjmie się wśród Areniaków pozytywnie. Chyba wiecie na czym to polega, więc nie trzeba zbytnio tego wyjaśniać. Zapraszam do komentowania i ewentualnego wdrożenia pomysłu @ Właściciel Sieci. Gdyby propozycja przyjęła się pozytywnie, to wiadome, że stawka najprawdopodobniej toczyłaby się prawdopodobnie o nagrody w postaci VIP i o unikatowy kolor rangi Miss lub Mister. Pozdrawiam @ empi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Ale czekaj że co niby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 2 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Na początku nie wierzyłem i sarkastycznie żartowałem. Ale jeżeli mowa jest o wstawianiu zdjęć i wybieraniu spośród nich Miss / Mister, to wielki żart biorąc pod uwagę fakt, że większość społeczności jest nieletnia. Propozycja została odrzucona. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi