Qrestu Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Nick: 4K-NY Nick admina: igonnahitya Długość bana: Permanentny Data i godzina: 2020-08-28 22:31 Serwer: Retakes #2 Powód bana: Czit Mapa: Nie było mnie wtedy na serwerze Witam, nie widzę możliwości odniesienia się do bana jeśli został zreportowany na forum to dalej piszę tutaj. Podczas grania na duście z którego dostałem reporta, grałem z moimi kumplami i gadaliśmy na dsc. Podczas jednej rundy gdy chłop był za drzwami, kolega który był w CT powiedział gdzie dokładnie się znajduję aby ktoś go zabił bo był AFK. Podczas oglądania dema z tej mapy tylko ta runda jest powodem dla któgo mogłem dostać bana dlatego drugi raz piszę odwołanie bo nie CZITOWAŁEM na tym serwerze i jeśli było coś innego co przyczniło się do mojego bana byłbym bardzo wdzięczny za napisanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Dwóch act stwierdziło, że cheatujesz. Wczoraj obejrzałem demko kolejny raz i zdania nie zmieniam. @ mNk możesz się jeszcze raz wypowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Moim zdaniem gracz posiada wh, zdania nie zmienię. @ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi