Tokyo Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Nick: Tokyo Nick oskarżonego: Adam Opis sytuacji: Kiedy szukam i gonie Adam mówi mi z 15 razy "kici kici taś taś" i cały czas mnie prowokuje do wyzywania proszę o bana dla tej osoby Dowód: Inni gracze Mapa: Winterday Godzina: od 9:40 Data: 16-02-2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 potwierdzam osobiście przy tym byłem adam ciagle prowokuje nawet na kolejnej mapie po winterdayu polecam sprawdzić demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 -adam rozmawiał całą mapę -"kici kici taś taś" od 22:00 -brak poprawy, mimo tego, że Tokyo ostrzegł go o ewentualnej skardze Rozmawianie bez mutacji (z wyjątkiem podawania informacji ważnych w rundzie) - Mute od 30 minut do 12 godzin (Jeśli dany gracz często nadużywa mikrofonu bez mutacji, Mute nawet do 1 tygodnia) zgodnie z regulaminem- nadaję mute'a na jeden tydzień (skarga przyjęta, gracz został ukarany) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi