Kacpi Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Nick: ❤кα¢ρι❤csgocases.com oraz ❤rajek1910❤ Nick admina: @Tetsuya Długość bana: W jednym jak i w drugim przypadku ban na 360 minut Data i godzina: piątek 28 sierpnia 10:45 u kolegi ta sama godzina zajścia Serwer: W obu sytuacjach JB#1 Powód bana: ❤кα¢ρι❤csgocases.com (info ts) - ❤rajek1910❤ (info ts) Mapa: jb_obama_v5_beta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Siedziałem z kacpim na tsie tak to prawda . Byliśmy we dwójkę w ct kacpi powiedzial mi na tsie jak jeszcze żyłem że jest gr Chłop był deathrun i się wydarłem DUPA NIE GR i to było słychać na jb. i takie pytanie gdzie tu było info bo nie rozumiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Admin miał podstawy, żeby nadać bana. Ban minął @ Moderator @ Początkujący Moderator Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi