Emeryt_soonky Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach): Snooky | ArenaSkilla.pl - Deathrun v2 Imię: Oskar Wiek: 16 + Mutacja + Dojrzalosc. Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Posiadam mutacje, jestem dojrzały i gotowy do otrzymania roli moderatora, sądzę że nie będzie źle, sami to zauważycie że naprawdę dobrze mi idzie. Doświadczenie w moderowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz, z jakimi silnikami pracowałeś, itp.): Nie będę opowiadał jaki to ja nie jestem dlatego: Nie mam dużego doświadczenia, lecz każdy człowiek musi się czegoś nauczyć, dlatego chciałbym spróbować swoich sił, jestem ambitny i zawsze gotowy do pracy, na platformach typu: FiveM, jestem developerem, umiem różne rzeczy, cheaterów na luzie łapie. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Jestem w stanie poświęcać wiele czasu. Ponad 8h dziennie Coś o sobie: (Opisz siebie, jakie masz cechy): Jestem Miły, ambitny, zawsze gotowy do pilnowania serwera, doświadczony. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Nie wiele, lecz zawsze gralem i bawilem sie z graczami na serwerze Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować): Discord: Snooky | Aka Tinder#1337 | Narazie jedynie to. 1 +jeszcze złamałeś regulamin forum (pewnie go nie czytałeś nawet bo świeżo konto założone) 2. Nie można używać w swoich wypowiedziach koloru czerwonego oraz zielonego. Wyjątkiem od tego są Użytkownicy posiadający odpowiednie rangi (Kolejno Właściciel Sieci/Opiekun Serwera/Major Admin Serwera oraz Moderatorzy). //poprawiam Przez PiKe, 22 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Aplikant musi posiadać na swoim koncie co najmniej 150 napisanych postów. Aplikant musi być aktywny na Forum. + Moderator [2/2] Początkujący Moderator [2/2] brak miejsc Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi