Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga

Udostępnij

ACforever

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ACforver
Nick oskarżonego: NiceOne
Opis sytuacji: Admin ktory pisał dawno temu rezygnacje dalej ma swoje przywileja 
Serwer: dr v1 cs 1.6
Dowody: 

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zbanowany przez Admina: NiceOne
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ ArenaSkilla.pl
[AMXBans] Powod: 'autoduck'
[AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:187010564'
[AMXBans] Twoje IP: 
[AMXBans] Zbanowany Nick: ACforver
[AMXBans] ===============================================

Edytowane przez ACforever
  • Smutne. 2
  • WOW MEGA! 1

ty ale czekaj, ledwo jak wszedłem na serwer miałeś pretensje do jakiegoś gracza po czym zwróciłeś się do mnie żebym Cie dodał na steamie .. xD po co? A no tak, jak to zwykle naczelny król od prowokowania ludzi chciał żebym zbanował jakąś osobę bo szanowny Pan ACforever poczuł się urażony :/ , szkoda że kiedyś jak co 5 minut dupę mi trułeś na stimku "E NICE ONE WBIJ NA SERWER ZBANOWAĆ KURDE TYPECZKA BO WYZYWA I PUCZUWA SIĘ", no paranoja jakaś xD

co do admina z którego "zrezygnowałem a niby dalej mam i nadużywam jego przywilejów", no tak zapomniałem, zhackowałem hosta i dodałem sobie permanentne flagi na sid których nikt mi ściągnąć nie może a rangom wyższym daję w łapę żeby było git :kappa:

a tak na poważnie, skoro mam uprawnienia admina, jestem na grupkach adminowych i wie o tym pike to o co się rozchodzi? Mam już admina na v1 i v2 prawie 2 lata bez ani jednej przerwy, skarga/i zdarzają się raz na ruski rok i potrafię przestrzegać w pełni cały regulamin w porównaniu do innych/byłych adminów ;) więc mogę śmiało powiedzieć że jestem jednym z najlepszych adminów na tych drkach

• Lubię to! 2
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności