DAGI Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Nick: DAGI Nick admina: nie znany Długość bana: Perm Data i godzina: nie znana Serwer: CS 1.6 deathrun v1 Powód bana: nie znany Mapa: nie znana Tyle nie znanych z powodu, że ban został przyznany jakoś z 2 lata temu(szczerze zdziwiłem się, że dalej mam tego bana :/), a teraz chciałbym po prostu pograć, na swoim nicku gdzie kupiłem Demon Premium na zawsze oraz Mieszaniec Super Premium również na zawsze. W konsoli dostaje tylko takie informacje o banie: BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 8 Kicked :"Zbanowany nick!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Na nick "DAGI" nie ma aktywnych banów, sprawdziłem także twoje ip z forum i również brak bana. Podeślij swoje steam id lub ówczesne ip na które dostałeś bana(jeżeli masz teraz inne niż kiedyś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAGI Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Nie wiem jak to jest z steam id na cracku jeszcze po zmianie PC a IP mogę mieć lub nie mieć takiego samego zależy kiedy to było bo sam nie pamiętam. Mam je wysłać na PW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N1NJ4 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Nick: N1NJ4 Nick admina: nie znany Długość bana: Perm Data i godzina: nie znana Serwer: CS1.6 jailbreak Powód bana: Czitowanie Mapa: jail_facebook 1 SPAM Aby odwołać się od bana napisz osobny temat Przez RuteK, 22 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 W dniu 15.08.2020 o 17:40, DAGI napisał: Długość bana: Perm jak nie potrafisz uzupełnić wzoru ani podać potrzebnych informacji to nie licz na ub(według tego co ja sprawdziłem nie ma takiej blokady), ban na zawsze według taryfikatora jest tylko i wyłącznie za czity a jeżeli właśnie takiego dostałeś i nadal wisi blokada to obowiązuje cie poniższy punkt z regulaminu: 8. Odwołanie od bana permanentnego z powodem czitujesz może zostać rozpatrzone do 72 godzin (3dni) od otrzymania bana. W dniu 15.08.2020 o 17:40, DAGI napisał: ban został przyznany jakoś z 2 lata temu tyle w temacie, jeżeli będziesz w stanie uzupełnić wzór prawidłowo a nie cały pozostawić pusty to napisz ponownie temat, może inaczej sprawa się potoczy na ten moment ban zostaje(za mało informacji) Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi