Dzidson Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerze) Dzidson, JB 1.6 Nick oskarżonego: (Osoby, na którą składasz skargę) BrownBrunt Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Dostałem perm bana za wchodzenie na AB bez jakichkolwiek dowodów, Administrator rządzi się swoimi prawami. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) 1.6 Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, HLTV) Niepotrzebne Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez RuteK 1 Dowody są zawsze potrzebne // dodaję wycinek z AmxBans Przez RuteK, 13 Sierpnia 2020, edytowane 13 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Wchodzisz na Perm banie tyle Ci powiem @ empiempi sam dawał ci bana Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez BrownBrut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) Co prawda dawałem bana graczowi na NonSteam, o dziwo miał podobny głos do Twojego, a jak wiadomo jakość audio na Steam i na NS różni się od siebie dosyć znacząco, ale nie mam na to żadnych dowodów, dlatego gracz dostaje UB. Wobec Admina @ BrownBrutnie będę wyciągał żadnych konsekwencji, ponieważ podczas tej sytuacji panowała lekka dezorientacja i trochę winy z mojej strony w tym też było. Mam nadzieję, że dając Ci UnBana dojdziemy do kompromisu i nie będziemy wobec nikogo wyciągać poszczególnych kar. Skarga do zamknięcia. @ Początkujący Moderator @ Moderator Edytowane 15 Sierpnia 2020 przez empi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi