DreamKissez Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Wiem, że robi to wielu streamerów, ale za dużo biorą w formie prowizji; co więcej, nie będą zainteresowani pomocą przy zakupie kilku niezbyt drogich skinów. Więc gdzie mam się udać, aby znaleźć kogoś, komu mogę zaufać i kto pomoże mi sfinalizować transakcję za mniejszą opłatą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Po co Ci pośrednik? Allegro, strony do kupywania skinów bądź wpłacenie gotówki na jakąś stronę i wypłata skinów. Zostaje też opcja doładowanie pieniędzy na Tradebota, gdzie w przypadku tego masz bonus nawet 30%. Jeżeli serio zależy Ci na pośredniku, udaj się do jakiegoś znanego kupca skinów i zapytaj się o to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DreamKissez Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Tak, znam strony, ale wymagają 2 tygodni wstrzymania, zanim będzie można sprzedawać skiny i chcę to zrobić dzisiaj lub jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Witam jestem zaufaną osobą jeśli chodzi o skiny mam na to świadków, a mianowicie to społeczność jb Dodaj mnie na steam chętnie pomogę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Jestem w stanie Ci pomóc, odezwij się do mnie w wiadomości prywatnej na forum bądź na steam(link jest na profilu forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acormue Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 możesz sprzedawać skinyi bez wstrzymania handlu na dmarket, mają opcję bezpośredniego handlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomgra Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Allegro? Nie ma blokady, zwrócą ci hajs w przypadku jeśli ktoś cię oszuka (pod warunkiem, że zgłosisz to na policję). Radziłbym nie korzystać z usług żadnego forumowicza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
72u Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Moim Zdaniem bezsensu szukać 'zaufanego pośrednika' jak to napisał SzmiT. Masz wiele stron mdzn. allegro, dmarket, cs.money gdzie mozna fajnie i bezpiecznie wybrać skiny do twojego upodobania i oczywiście koszta danego skina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi