djpikoo Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 link - https://steamcommunity.com/profiles/76561199056895429/ (moj) link - https://steamcommunity.com/id/tetsuya_kurokoas/ (oskarzonego) nick oskarzonego - tetsuya bylem prowadzacym w ct, i admin o nicku tetsuya oskarzyl mnie o niesluzne 3 freekille (dostalem niesłuzenoego ct ban na 1h) serwer jb#1 mapa -jb_summer_x mas_v1 godz oklolo 8:12 (prosze o zobaczenie calego demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 NA początku rundy odwołałeś zakazy jak i zakazy, późnij odwołałeś wszystkie nakazy po kolei. Ja my słusznie wyszliśmy na marker zabiłeś nas mówiąc że odwołałeś wszystkie nakazy na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 7 minut temu, Tetsuya napisał: NA początku rundy odwołałeś zakazy jak i zakazy, późnij odwołałeś wszystkie nakazy po kolei. Ja my słusznie wyszliśmy na marker zabiłeś nas mówiąc że odwołałeś wszystkie nakazy na początku. to se demko zobacz 1 SPAM, 7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku Przez RuteK, 10 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 odwołałeś zakazy jak i zakazy ctban słuszny @ Moderator @ Początkujący Moderator do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi