M-I-C-H-A-L Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Na serwerze nie działa umiejętność "reinkarnacji". Nawet posiadając maksymalną liczbę punktów gracze nie odradzają się automatycznie się po śmierci. Z tego co mi wiadomo na drv2 również występuje ten problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 (edytowane) Z tego co mi gracze mówili tak właśnie jest, @ xBonio miałem właśnie z tym do ciebie pisać, że nie działa. Edytowane 8 Sierpnia 2020 przez frosztj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Reinkarnacja działa już poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi