Lewy Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Lewy3/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/satoorday/_ Nick oskarżonego: satur Opis sytuacji: Admin podczas drugiej rundy zabawy knife fight zaczyna sleyować osoby które mają 100hp+, przypomnę tylko że od niedawna tak wygląda druga runda tej zabawy. Po zapytaniu się go czemu tak zrobił admin odpowiada "bo mogę". Skoro satur użył zadufany w swoim ego argumentu który nie ma żadnego pokrycia z rzeczywistą argumentacją i dyskusją, postąpiłem tak samo i zapytałem się go czy nie jest przypadkiem głupi. Po czym dostałem muta na 360 za obrazę. Od początku u admina można dostrzec wielką koloryzację niektórych sytuacji tak aby tylko dać mute/gaga/bana. Rozumie że może ci to sprawiać przyjemność i poczucie władzy ale nie na tym to polega Serwer: JB Dowody: SS I DEMKO z jb_obama_v5_beta około 12:46 3 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satur Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Nie wiedzialem ze w drugiej rundzie jest po 100hp, zeslayowalem dwie osoby i je zrespiłem. Wchodzisz na serwer, co dwa slowa uzywasz slowa na k, nie reagujesz na ostrzezenia, obrazasz mnie = dostajesz muta. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Satur, po prostu nie wiedział że ta zabawa jest zbugowana i slay'a dał dwie osoby bo myślał że to tylko oni mają po 100 hp @ satoorjeśli dałeś komuś slaya za 100 hp, to już każdemu powinieneś dać. 21:19 - Lewy do satura: Satur po co im dałeś slay'a k***a, Jesteś głupi czy głupi? Lewy dostał muta. Mute słuszny. @ Moderator @ Początkujący Moderator do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi