ViperRanger Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Smutnyy Dzieciak ArenaSkilla.pl Nick admina:(od którego dostałeś bana) ciosek Długość bana:(Czas bana) tydzień Data i godzina:(dostania bana) 2020-08-03 15:53 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) deathrun v1 Powód bana:(podany przez admina) przedłużanie/nabijanie kredytów. Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) nie pamiętam mapki. Wiem ze bylo to 2020-08-03 o godzinie 15:53 Chcę to wyjaśnić ponieważ to nie ja byłem 1 w kolejce zawsze byłem 3 w kolejce 1 był frozen 2 był wulli i to właśnie oni nominowali mape drfredzio1337 i mówili na voice chat: to co chłopaki? nabijamy kredyty nie ma admina Więc myśle że możecie chociaż skrócić bany dla osób które zostały do tego namawiane lub je poprostu odbanować i dać ostrzeżenie ja sam takiego ostrzeżenia nie dostałem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 dwóch UBT podjęło decyzje w Twojej sprawie (jeden wymierzył Ci karę, drugi w odwołaniu stwierdził, że ban jest słuszny). za pisanie bezsensownych odwołań możesz dostać warna @dzieciaak. złamałeś regulamin? teraz ponosisz tego konsekwencje. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi