Lewy Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Lewy3/ Link do steam https://steamcommunity.com/id/-wdsaxa1337/ Nick oskarżonego: boss cartelu Opis sytuacji: Niesprawny mikrofon jak np. w 1 rundzie na max głośności ledwo wyraźnie można było usłyszeć pierwsze polecenie, do tego druga runda, przerywa ci mikrofon lub coś w tym stylu ,nie odliczasz pierwszego polecenia i robisz fk na mnie. + wyzwiska w stronę innych graczy przez całe prowadzenie. W 3 rundzie natomiast wmawia mi że mam vipa i użyłem spadochronu który jest jego przywilejem a spadochron mam poprzez dodanie tagu grupy ArenaSkilla do nicku Serwer: JB Dowody: Demko Mapa: jb_dust2_50V 1,2 i 3 runda po fd (2 runda brak odliczenia) Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez Lewy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimik Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 mikrofon prawda jestem Teraz, mikimik napisał: jestem na tak mikrofon mu troche pszerywa jestem na tak 1 SPAM 8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 8.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda Przez SK4N3R, 4 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Sourceban widzimy że pan wdsaxa, nie poprawia swojego zachowania. wdsaxa - brak kultury, obraza, nadużywanie, obraza rodziców, brak poprawy zachowania, nie sprawny mikrofon - 43 830 min [mute] @ Moderator @ Początkujący Moderator Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi