ViperRanger Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Smutnyy Dzieciak ArenaSkilla.pl Nick admina:(od którego dostałeś bana) ciosek Długość bana:(Czas bana) tydzień Data i godzina:(dostania bana) 2020-08-03 15:53 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) deathrun v1 Powód bana:(podany przez admina) link do skargi Chciałbym dostać unbana ponieważ nie wiem za co go dostałem. Proszę o podanie powodu bana ponieważ chce poprawić swoje zachowanie. Prosiłbym o skrócenie bana np: do 1 dnia proszę będę mega wdzięczny, jestem aktywnym graczem i uwielbiam grać na waszej sieci serwerów. Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez RuteK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Smutnyy dzieciak - Ban 10080 minut - Nabijanie kredytów/przedłużanie - Nadane Smutnyy dzieciak - Mute 1440 minut - Obraza @dzieciaak @ Moderator @ Początkujący Moderator ban słuszny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi