Supremenie Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Wulli ArenaSkilla.pl Nick admina:(od którego dostałeś bana) chyba ciosek Długość bana:(Czas bana) tydzień Data i godzina:(dostania bana) 16 godzina Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) deathrun v1 Powód bana:(podany przez admina) przedłuzanie Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) dr_fredzio1337_xxx 1.08.2020 godzina ok. 22:20 ja najmniej przedłuzałem frozen był 1 w kolejcie nie ja prawie zawsze i tak jestem winny ale chciał bym dostać bana na dzień a nie na tydzień prosze poprawie się i specjalnie nie bede mieć przycisku do mówienia link do skargi Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez Mikru 1 3 dodaje link do skargi oraz konkretna mape i godzine z danego przewinienia Przez Mikru, 3 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Ban słuszny @ Moderator @ Początkujący Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi