rajek1908 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) Link do steam: - Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/nastuniaa Nick oskarżonego: Nastka Opis sytuacji: Nastka caly czas była wcelowana z awp w surfa nie wiedząc wgl o mnie. Serwer: JB Dowody: SS I DEMKO z jb_clouds_final5 o koło 13:10 5 runda Odrazu mówię ze nie jestem pewny czy to napewno ona siedzi z saturdayem na tsie lecz mam takie podejrzenie. Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez RuteK 1 1 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satur Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Komentarz, który zamyka temat od razu. Wchodząc na surfa wyświetla się komunikat o zmianie wartości sv_airaccelerate. Nie ma opcji żebyś był gdzieś indziej. 1 6 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) 14:01 - Rajek wchodzi na surfa na chacie wyskakuje komenda sv_airaccelerate 1000 14:43 - Rajek wychodzi z surfa na chacie wyskakuje komenda sv_aicaccelerate 1000 14:48 - Nastka celuje się na wyjście surfa 14:53 - Nastka zabija Rajka brak infa, brak wh Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez RuteK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi