MroKu Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 (edytowane) jak wchodze w przegladarke serwerów społecznosci pisze mi ze mam bana na arenaskilla, natomiast jak jestem na arenaskilla.pl to mi nie pisze ze nie mam bana Edytowane 13 Lutego 2019 przez ✪ MʀoKu™ | cs.money Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 masz bana na serwerach ale na forum nie :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Nie wiem jak Ci odpowiedzieć. 1 Skoro nie wiesz to po co dodajesz tu posta. Spam! Przez Dank, 17 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 W dniu 13.02.2019 o 22:21, Secret_Service napisał: Masz bana na 1 tydzień dopiero jak dostaniesz perma na serwerach to zostaniesz wtedy zbanowany również na forum Użytkownik otrzymał odpowiedź na pytanie. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi