MaXiKiNg2 Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 (edytowane) BUILD 1291 SERVER (0 CRC) Server # 43 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin .LordeK*. [AMXBans] There are 16 minutes and 44 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : MaXiKiNg [AMXBans] Reason : ' podszywka ' [AMXBans] You can complain about your ban @ ArenaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 800680386 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.16.175.93 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sprites/weapon_m134_bc.txt' Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : You are BANNED. Check To już któryś raz gramy razem a po jakimś czasie chyba z nudów dostaje bana pozdrawiam Edytowane 13 Lutego 2019 przez MaXiKiNg2 aa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaXiKiNg2 Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 kolejny ban na godzinę mam nadzieje ze coś administracja z tym zrobi i zainteresuje się tym tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 grasz na nicku ktory jest zajety przez inna osobe, dodatkowo podszywasz sie pod nia na forum - https://forum.arenaskilla.pl/profile/692-maxiking/ regulamin mowi - 4. Zakaz podszywania się pod inną osobę. - 7. Nie można podszywać się, to znaczy przebywać na nicku już przez kogoś zajętego. Ban 5 minut / Ban godzina / Ban dzień jezeli sytuacja dalej bedzie sie powtarzac bedziesz banowany na dluzej, proste 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaXiKiNg2 Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 jak mogę się podszywać jak sam mi podał hasło i wyraża zgodę na grę ? innym adminom to jakoś nie przeszkadza i to akceptują a również wiedzą o tym o.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaXiKiNg Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 @MaXiKiNg2 ale nie rozumiesz? wyzywasz na moim nicku jest skarga jeszcze sie podszywasz podemnie a forum grać możesz na moim nicku ale z ostrożnością ok? bo później ja mam problemy i ty aż wkońcu zmienie hasło i podam komuś ostrożniejszemu bo ja nie chce mieć bana za takie coś Oraz ogłaszam że jeśli jest osoba której podam hasło ma prawo grać na moim nicku i jeśli jest non steam nie obchodzi mnie to tylko tym osobom którym podaje haslo mogą grać Dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Nie można podszywać się, to znaczy przebywać na nicku już przez kogoś zajętego. Ban słuszny, skarga odrzucona. @MaXiKiNgzalecam zmianę hasła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi