Szeczuanski_sos Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 (edytowane) Nick: Szeczuański Sos Nick admina: mNk Długość bana: Perm Data i godzina: 29.07.20 Po godzinie 1:00 Serwer: Jailbreak Powód bana: Cheaty Mapa: jb_prison_architect_v1 Ja naprawdę nie cheatuje po prostu miałem farta i chciałem unbana ponieważ lubię bardzo ten serwer Edytowane 30 Lipca 2020 przez RuteK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 1:52 - Celuję przez ścianę (może po prostu miał troche farta) 2:48 - zaczyna ponownie celować przez ściane w ctka i skanuję ścianę której nawet nie da się przeskanować XD 19:00 - ma p250 i jest już wcelowany w ctka który do niego podchodzi 23:05 - idealnie celuje w przeciwnika przez ścianę 24:20 - dziwnie patrzy przez ściany z kosą w ręku 26:00 - wcelowuje się w ctka który idzie na shifcie (przez ścianę) 26:30 - przez ściany Uważam że są to wystarczające dowody aby stwierdzić że gracz ma wallhacka (nawet z tym się nie krył więc po co się odwołujesz?) Jak dla mnie perm jest w 100% słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Lekkie niedopatrzenie, nie zauważyłem że banującym był mnk @ UnBan Team prosiłbym was o ocenienie demka, a panów ubiegających się o stanowisko Act ( @ FerbeR, @ IGonnaHitYa) o ewentualną pomoc w ocenie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 1:54 kto idzie po schodach i patrzy nad siebie gdzie idzie przeciwnik? 1:56 od razu wcelowany tam gdzie jest przeciwnik 2:02 celownik prosto na chmurka ? czyżby aimlock? chociaż nie.. aimlock tak nie wygląda... może dla zabawy celuje w niego przez ścianę ... co najmniej dziwne 2:47 chce iść do gr'a ale nagle zmienia zdanie i idzie tam gdzie przeciwnik 2:52 scanuje przez grubą ściane 19:16 perfekcyjne celowanie przez ściane 23:09 śledzenie celownikiem przez dach 24:10 tak jak napisał mnk, dziwnie patrzy przez ściany 26:10 celuje przez sciany Werdykt : wallhack według mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 2:48- Szeczuański Sos zauważa ctka przez ścianę którą się nie skanuje 2:53- Szeczuański Sos skanuje przez ścianę ctka lecz przez taką grubą ścianę kulę nie przechodzą 4:05- Szeczuański Sos w czasie zabawy w wojsko gdy było polecenie że by patrzeć się na wardena graczowi przeleciał celownik na 3 ct'ków po kolei 4:16- Szeczuański Sos dalej podczas zabawy w wojsko przemierza cały czas celownikiem po wardenie z wspomaganiem cheatów 19:19- Szeczuański Sos podnosi p250 czystko bije ctka z dala, lecz drugi ct podchodzi do niego (nie mógł go usłyszeć) idealnie celuje w niego za ściany i strzela 22:30- Szeczuański Sos przy zabawie w OITC idealnie przemierza celownikiem gracza przez ścianę 23:10- Szeczuański Sos dalej trwa zabawa OITC i przemierza płynnie celownikiem dach gdzie stoi inny gracz 24:09- Szeczuański Sos patrzy się bez broni na ctka przez ścianę 26:12-Szeczuański Sos patrzy się przez ścianę strzela flicka w głowe ctka z scouta 26:30-Szeczuański Sos jest wcelowany w dzwi i przemierza idealnie celownikiem ze scouta Według mnie gracz ma ewidentnego wallhacka. Co prawda płynnie przechodził celownikiem po ct'kach ale nie jest to podobne do żadnego cheata. Ban 100% słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 31 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 15 godzin temu, IGonnaHitYa napisał: Werdykt : wallhack według mnie drugi ACT również uważa, że masz cheaty, więc można zamknąć. Dziękuje również Tobie, @ FerbeRza rozpisanie demka. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi