xCRACKERx101 Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 (edytowane) Nick: Cracker Nick admina: Jeśli chodzi o skargę (konkretniej odwołanie: *klik*) to @ frosztj, natomiast na serwerze dostałem od @Naastka Długość bana: 1440 minut Data i godzina: 2020-07-28 14:06 Serwer: JailBreak Powód bana: ciagle prowokacje Mapa: jeśli chodzi o prowokacje to jb_buyukisyan_dark wczoraj o ok. 20, natomiast nadanie mi mute'a na jb_jong_final Ehhhh.... Zacznijmy od tego, że do Nastki problemu żadnego nie mam, bo to jej obowiązek, by nadać mi karę ze skargi. Mój najdłuższy mute na AS trwał 30 min (łącznie mam ich 3, były nadane za pierdoły typu namawianie do rtv, za obrażanie, czy prowokacje nigdy nie dostałem). Mojego poprzedniego mute'a dostałem miesiąc temu. Według taryfikatora banów za prowokacje mogę dostać maksymalnie 3h. Jeśli dodać do tego nadużywanie (pomimo, że specjalnie nie nadużywałem, ale na upartego można dać taki powód) to 9h (posiadam mutację głosu). Jak dla mnie ten mute jest zbyt długi, w szczególności, że niektóre osoby, pomimo braku mutacji, nadużywały mikrofonu, jak i obrażały się nawzajem (chodzi o mapę buyukisyan). Z tego co widziałem najdłuższy tam mute trwał 720 minut. Pewien gracz wrócił po tygodniowym banie i znowu zaczął odwalać na serwie, to mówiłem na czacie głosowym, by napisali na niego skargę (jeśli takie coś jest prowokacją, to z góry przepraszam za to). Zrozumiałbym taką długość tej kary, jeśli wcześniej bym posiadał mute'y za takie rzeczy, ale to jest mój pierwszy za takie coś (tak samo pierwszy taki długi). Więc jeśli można prosiłbym o odwołanie, ew. go skrócenie. Edytowane 28 Lipca 2020 przez xCRACKERx101 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Przyglądam się tobie od dłuższego czasu i ciągle prowokujesz, prowokowałeś legenda on dostał długą karę więc dlaczego ty za prowokowanie go masz dostać małą karę? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCRACKERx101 Opublikowano 28 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 (edytowane) 15 minut temu, frosztj napisał: Przyglądam się tobie od dłuższego czasu i ciągle prowokujesz, prowokowałeś legenda on dostał długą karę więc dlaczego ty za prowokowanie go masz dostać małą karę? Legend w dzień, w którym skończył mu się tygodniowy ban, dostał bana na miesiąc za brak poprawy z jego strony (taryfikator banów wyraźnie mówi, że gracze, którzy notorycznie łamią regulamin mogą dostać taką karę). I jeśli przyglądasz się mi od dłuższego czasu, to czemu nie dostałem wcześniej tego mute'a? Tak samo czemu żaden inny admin nie dał mi za to mute'a? Mówiąc, że ktoś dostał krótsze kary miałem na myśli osoby, o których napisał Drix (nie licząc Legenda). Każdy z nich za przeproszeniem darł r*ja, albo obrażał i dostali mute'y na 720 minut albo mniej. Ja za "prowokowanie" dostałem na 24h, gdzie wcześniej nawet jednego za to nie dostałem. Edytowane 28 Lipca 2020 przez xCRACKERx101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCRACKERx101 Opublikowano 29 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Ehhh.... Temat do zamknięcia, mute już mi minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi