Legend Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Nick:Legend Długość:30 dni Powód: brak poprawy zachowania , obraza, specjalne fk, granie na szkode serwera. A następnie wyglądało to tak odkąt wbiłem wczoraj na server gram sobie normalnie wbija craker i mnie prowokuje i jak coś zrobie to mówi napiszcie skarge dostanie bana na 2 ty powiedzałem żeby przestał a następnie powieszałem mu zamknij się bo to mówi jeszcze kilka map wszysko co robiłem na servie krytykował nieważne czy to było dobre czy złe to jak ja mam się poprawić jak wchodzę na server a tam jakiś craker mnie prowokuje to zacołem go wyzwałem Niewiem jak działałem na szkode serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Ban słuszny Cracker Mute 1440 ciągle prowokacje do nadania @ Moderator @ Początkujący Moderator @Legendmam nadzieję że po banie będziesz się w końcu zachowywał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legend Opublikowano 28 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 ten ban trwa 30 dni to lipa 1 SPAM, piszesz bezcelowe wiadomości, które nic nie wnoszą do tematu. Stosuj się następnym razem do regulaminu forum. Przez SK4N3R, 28 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi