Szolcu Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Link Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198419898002/ Link Steam Oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/essasito1234/ Nick Oskarżonego: hvh Opis Sytuacji: Freekilluje w ct, zabił mnie na życzeniu bo powiedziałem moim życzeniem jest żeby wyszedł z ct bo nie ogarnia, zabija Pimpusia bo zbuntował się, a Slowmo Byku pozwolił mu wrócić, zabij BoliPięte bo go uderzył z kosy a hvh go sprowokował. Kilka razy musieliśmy kilki razy Głosować czy ma dostać ct bana, nie którzy trollowali dając głos na nie. Dużo zabijał Pimpusia freekillując. Zrespił się podczas rundy dając Info zbuntowanej osoby. Kampi w gr na fd. Dużo tego było. Serwer: JailBreak Dowód: Demko z map jb_Facebook do póki nie dostał bana na 10min i jb_dust2_v50 od 7/8 rundy i jb_clouds_final5 i jb_russianconcrete też dopóki nie dostał bana 10min bana Ps: Źle podałem kolejność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 @ UnBan Teamgracz dostał zapobiegawczo perm CT bana, ale muszę mieć pewność że tak było. wystarczy jedna mapa. jeżeli sytuacja się potwierdzi, dajcie mu jeszcze bana na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szolcu Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 (edytowane) zobacz na początku z mapy jb_russianconcrete później facebook Edytowane 24 Lipca 2020 przez Szolcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 perm ct ban słuszny @ Początkujący Moderator @ Moderator do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 @ UnBan Teamnałóżcie jeszcze tygodniowego bana za utrudnianie innym gry. Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi