Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwołanie od bana

Udostępnij

offnest

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: PEPO
Nick admina: IGonnaHitYa Arenaskilla.pl
Długość bana: 5 dni 
Data i godzina:  2020-07-23 23:45

Serwer: JB
Powód bana: Scam

Mapa: 23:45

Dostałem bana za rzekomy scam na graczu Kermit Rosyjska żabka a więc sprawa wyglądała tak graliśmy z kermitem kpn o duże kwoty miałem 20k

straciłem 20k i kermit mi oddał 5k potem wygrałem 10k a następnie 20k na następnej mapie kermit zaprosił mnie do kpn`a aż o 10k fajek za pierwszym razem 

nie zagrałem za drugim pomyślałem ze mi się uda i rzeczywiście mi się udało potem kermit prosił mnie o zwrot 13k powiedziałem mu najpierw ze mu oddam jednak

mu nie oddałem bo niby za co jak zapraszał mnie do kpn którego sam chciał kupiłem sobie model Marcus Reed którego potem sprzedałem a fajki wpłaciłem do gangu

na tej samej mapie na której wpłaciłem fajki do gangu kermit poprosił mnie o zwrot fajek nie oddałem mu i się z niego śmiałem ale admin Igonna uznał ze się przyznałem do scamu.

Ale popatrzmy na to z innej strony czy człowiek który posiada 30 tysięcy zł tak jak to było w moim przypadku tylko były to fajki

czy wydał by to na jakieś ruletce bądź tez na jakimś kpn`ie.

Dowodem jest demko i logi 

Najpierw na vipchat dumnie piszesz, że oscamowałeś kermita.

Potem zaczyna się cała rozmowa na temat scamu gdzie kilkukrotnie przyznajesz się do scamu.

Nic więcej nie trzeba pisać według mnie 

Edytowane przez IGonnaHitYa

37 minut temu, IGonnaHitYa napisał:

Dowodem jest demko i logi 

Najpierw na vipchat dumnie piszesz, że oscamowałeś kermita.

Potem zaczyna się cała rozmowa na temat scamu gdzie kilkukrotnie przyznajesz się do scamu.

Nic więcej nie trzeba pisać według mnie 

Scamem nazywasz normalne zarobienie fajek poprzez kpn to że pisałem na czacie że go oscamowalem to może być prawda dla niektórych osób według mnie to nie był scam tylko poprostu nie chciałem mu oddać fajek które zarobiłem na kpn a to że umówiliśmy się że oddajemy połowę z wygranej było prawdą tylko że gdy kermitowi już nie oddawałem i o tym wiedział nie potrzebnie zapraszał mnie dalej do kpn.

Ban niesłuszny 

@ IGonnaHitYanie takie długie kary :d

@ Moderatorrozwiązane

@ Początkujący Moderator

@PEPOnastepnym razem po prostu nie graj w tego kpn z kermitem bo później wychodzą z tego takie akcje 

PS. Administracja NIE ODPOWIADA za stracone w ten sposób kredyty

Edytowane przez Mikru

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności