7days Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Hejka W tym temacie chciałbym usłyszeć wasze zdanie, o najnowszym wydarzeniu związanym z CS:GO, czyli IEM Katowice 2019 i zmianach w grze. Jak każdy (bądź większość) wie, ten event jest pierwszym, w którym mamy dostęp do "Viewer Pass". Co ta przepustka nam daje? Cytując redaktora izaktv.pl, Michała Maćkowskiego* - "Po zakupie przepustki otrzymacie specjalny żeton, który pozwoli wam na zdobycie trzech skrzynek. Jednak, aby tego dokonać trzeba ulepszyć monetę poprzez wykonywanie misji i oglądanie spotkań na żywo za pośrednictwem: GOTV, Twitch lub SteamTV". Moje zdanie o tym było, jest, będzie negatywne. Wystarczy spojrzeć na tego coina. Nie podoba mi się. Przed całym zajściem miałem w planach zrobić pick'em na turniej, lecz wprowadzenie przepustki i ta brzydka odznaka zniechęciły mnie. Jak wy to widzicie? Kupiliście/kupicie? Jeśli tak zapraszam do pokazania swoich typów niżej. Pozdrawiam 7days *https://izaktv.pl/poradnik-jak-zdobyc-skrzynki-podczas-iem-katowice-2019/ link do całego poradnika. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Osobiście mam kupione , jeżeli myślisz o dropaniu skrzynek to musisz kupić ta przepustke bez niej nic nie dropniesz , i ponad to beda w trakcie majora jakies zadania do wykonania , + oczywiście sam pickem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruś Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Kolejna rzecz do wyru*ania dzieci na kasę. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Szkoda pieniędzy na ten shit.. takie odznaki były fajne 5 lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) dziadostwo, skok na kasę od valve, bo cs'a zrobili f2p Nie kupiłem i nie mam zamiaru, to jest nawet droższe od operacji, a żeton jest brzydszy od wszystkich poprzednich majorów ;v Edytowane 12 Lutego 2019 przez raveN poprawka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Tutaj jestem neutralny. Według mnie mogliby dodać jakąś zniżkę dla prime typu -50% (lub chociaż -25%) i pojedyńcze naklejki każdej drużyny, które przecież mielibyśmy dawniej przy pick'emie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 40 zł za brzydka Oznakę tyle w temacie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 na nie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 waste of money Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi