Skocz do zawartości

[Rozwiązane] ban za "obraze"

Udostępnij

Adisonowsky

Rekomendowane odpowiedzi

dostalem bana od admina Gustaw za Obraza Prowokacja Ucieczka po tym jak wbilem dzisiaj na serwer zdozylem tylko powiedziec 2 słowa na mikrofonie (bez przeklenstw wyzwisk nawet w najmniejszym stopniu nie wulgarnych słów)

poza dzisiejszym 3 minutowym wejsciem na serwer gralem o okolo 3 w nocy, dostalem wtedy muta na 2h za powiedzenie by napisali rtv, nie wiedzialem ze jest za to mute (wiem ze nieznajomosc regulaminu nie zwalnia mnie od przesterzegania go) bez ostrzeżenia dostałem bana na 2 godziny. jako ze byla 3 w nocy nie chcialo mi sie czekac do 5, wiec napisalem do admina ktory dal mi mute że przez takich kurwa jak ty odechciewa sie ludzia grac poczekałem chwile na reakcje admina na moja wiadomosc na czacie, nie zareagował, więc wyszedłem. jeżeli właśnie za to jest ban to prosze o zdjęcie go albo zrobienie cos z tym. (nie  było w tej historii obrazy i prowokacji) a ucieczka  tez nie byla do konca bo czekalem na odpowiedz admina ktorej nie dostalem. jezeli blad jest z mojej strony prosze zwrocic mi uwage, ale jak dla mnie dziwna jest  ta sytuacja

bez ostrzezenia dostalem mute na 2h*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności