Kapiszonek Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Nick:Kapi szonek Wiek:16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: zdarza się wyzywanie skanowanie i skracanie, nadużywanie mikrofonu przez osoby poniżej 16 roku życia lub bez mutacji. Dlatego jakbym miał admina takich rzeczy by na serwerze nie było. Doświadczenie w adminowaniu: adminem byłem na dd2,deathrunach. Jak długo gram w CS 16?: W CS gram 7 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: na serwerze gram od 7:00 do 19:00 zdarzają się przypadki że wcześniej a może dłużej to zależy od dnia. Link GT: https://www.gametracker.com/player/Kapi szonek/80.72.41.158:28004/ Znajomość AMXX: 5/10 Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina?:Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Temat został przeniesiony do kosza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi