Vennom Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Link do steam: archie Link do steam oskarżonego: malcuch Nick oskarżonego: malcuch Opis sytuacji: Dostałem bezpodstawnego bana na 3 godziny z powodem expienie , chociaż tego nie robiłem. Malcuch nie zasługuje na admina , poniewaz zauważyłem , że wykorzystuje admina głównie do banowania , mutowania osób , które go zabijają na serwerze i generalnie jest dziecinny. Serwer: drv1 Dowody: 15:40 na mapie deathrun_arctic_beta2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Ban jest jak najbardziej słuszny ponieważ co rundę wpisywałeś kill w konsoli. Po wpisaniu kill w konsoli dostaje się najwięcej expa jak to możliwe (przy niskim lvlu nawet 15000 expa). Byłem na serwerze cały czas i widziałem jak co chwilę wpisywałeś kill i w taki sposób masz już ponad 500 lvl. Za niedługo będzie dostepne demko z tej mapy na którym to wszystko widać. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Chciałbym dodać że @ malcuchnie dał żadnego ostrzeżenia @Vennomtylko od razu bana po następnej rundzie gracz już tego nie robił a zabił kolegę (HaTu) malcucha z którym siedział na tsie i dostał wtedy bana, następna runda grasz lowele zabijał się co runde i dostał 2 ostrzeżenia od malcucha i bana nie dostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 20 minut temu, FerbeR napisał: Chciałbym dodać że @ malcuchnie dał żadnego ostrzeżenia @Vennomtylko od razu bana po następnej rundzie gracz już tego nie robił a zabił kolegę (HaTu) malcucha z którym siedział na tsie i dostał wtedy bana, następna runda grasz lowele zabijał się co runde i dostał 2 ostrzeżenia od malcucha i bana nie dostał. To że zabił hatu nie wpłynęło na bana bo nawet tego nie widziałem. Hatu nie był w tedy ze mną na tsie. Gracz lowele wpisał kill 1 raz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 2:57 - Archie zabija hatu poczym wpisuje kill w konsoli 3:19 - Wiesz że dostaniesz bana Archie / HaTu Od razu po tym 3:20 - Archie czemu expisz co runde / Malcuch 3:41 - Chyba banik / Hatu 3:59 - No to co na 3 godzinki banik albo 6 / Diamont 4:11 - Malcuch się tłumaczy czemu wpisywał killa na v2 bo Arcie napisał że ściąga od malcucha 6:00 - Archie dostaje bana jak po tej rozmowie ani razu nie wpisywał killa Jak byłem w tej chwili na tsie arenyskilla to popatrzałem na dół i na kanale z malcuchem siedział Hatu,Diamont,Mikus 6:33 - Malcuch powidział mi że on dostał bana bo wiedział że się expa dostaje i nie zna regulaminu 7:20 - Lolowe wpisuje killa 9:56 - Lolowe wpisje 2 raz killa 10:04 - Lolewe nie wpisuj killa co runde / Malcuch 17:06 - Lolewe wpisał kolejny raz killa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Ban słuszny, Archie dostał na poprzedniej mapie ostrzeżenie. 17:06- lolewe zginął od strefy "[CS:GO Zones] >> lolewe został zabity za wejście do zabronionej strefy "Nie ma odbijania "." Następnym razem sprawdź jak ginie zanim napiszesz @ FerbeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi