Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na malcucha

Udostępnij

Vennom

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: archie

Link do steam oskarżonego: malcuch

Nick oskarżonego: malcuch
Opis sytuacji: Dostałem bezpodstawnego bana na 3 godziny z powodem expienie , chociaż tego nie robiłem. Malcuch nie zasługuje na admina , poniewaz zauważyłem , że wykorzystuje admina głównie do banowania , mutowania osób , które go zabijają na serwerze i generalnie jest dziecinny.
Serwer: drv1
Dowody: 15:40 na mapie deathrun_arctic_beta2

• Lubię to! 1
  • Smutne. 2

Ban jest jak najbardziej słuszny ponieważ co rundę wpisywałeś kill w konsoli. Po wpisaniu kill w konsoli dostaje się najwięcej expa jak to możliwe (przy niskim lvlu nawet 15000 expa). Byłem na serwerze cały czas i widziałem jak co chwilę wpisywałeś kill i w taki sposób masz już ponad 500 lvl. Za niedługo będzie dostepne demko z tej mapy na którym to wszystko widać.

• Lubię to! 2

Chciałbym dodać że @ malcuchnie dał żadnego ostrzeżenia @Vennomtylko od razu bana po następnej rundzie gracz już tego nie robił a zabił kolegę (HaTu) malcucha z którym siedział na tsie i dostał wtedy bana, następna runda grasz lowele zabijał się co runde i dostał 2 ostrzeżenia od malcucha i bana nie dostał.

20 minut temu, FerbeR napisał:

Chciałbym dodać że @ malcuchnie dał żadnego ostrzeżenia @Vennomtylko od razu bana po następnej rundzie gracz już tego nie robił a zabił kolegę (HaTu) malcucha z którym siedział na tsie i dostał wtedy bana, następna runda grasz lowele zabijał się co runde i dostał 2 ostrzeżenia od malcucha i bana nie dostał.

To że zabił hatu nie wpłynęło na bana bo nawet tego nie widziałem. Hatu nie był w tedy ze mną na tsie.

Gracz lowele wpisał kill 1 raz.

• Lubię to! 1

2:57 - Archie zabija hatu poczym wpisuje kill w konsoli

3:19 - Wiesz że dostaniesz bana Archie / HaTu

Od razu po tym 3:20 - Archie czemu expisz co runde / Malcuch

3:41 - Chyba banik / Hatu

3:59 - No to co na 3 godzinki banik albo 6 / Diamont 

4:11 - Malcuch się tłumaczy czemu wpisywał killa na v2 bo Arcie napisał że ściąga od malcucha

6:00 - Archie dostaje bana jak po tej rozmowie ani razu nie wpisywał killa

Jak byłem w tej chwili na tsie arenyskilla to popatrzałem na dół i na kanale z malcuchem siedział Hatu,Diamont,Mikus

6:33 - Malcuch powidział mi że on dostał bana bo wiedział że się expa dostaje i nie zna regulaminu

7:20 - Lolowe wpisuje killa

9:56 - Lolowe wpisje 2 raz killa

10:04 - Lolewe nie wpisuj killa co runde / Malcuch

17:06 - Lolewe wpisał kolejny raz killa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności