chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Nick: chakra Nick admina: ciosek Długość bana: 2 godziny (ban nie mija jeżeli nie jestem na serwie) Data i godzina: 13:44 Serwer: Jb Powód bana: specjalny fk Mapa: ba_jail_minecraft (coś takiego) wydaje mi się że 3 runda (ale mogła być wcześniejsza) Ogólnie to gram sobie w ct i wybijam się z jakiejś wody lecę tak szybko że nie wiem co się dzieje, uderzyłem niechcący kosą w więźnia byłem strasznie zdziwiony więc pierwsze co zrobiłem to poprosiłem o zrespienie i przeprosiłem gracza 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 15 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Jednak do zamknięcia ban mija gdy nie jestem na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi