Irelia Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Tomb Raider Nick admina:(od którego dostałeś admina) Yamakashi Długość bana:(Czas bana) Nigdy nie gaśnie Data i godzina:(dostania bana) 13:50 12.02.2019 Powód bana:(podany przez admina) "8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli: - skarga nie dotyczy osoby wypowiadającej się, - osoba wypowiadająca się nie była naocznym świadkiem zdarzenia." Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) Forum Dla mnie jest to bezpodstawny warn. Nie wiem co sobie tutaj kolega yamakashi ubzdurał, a może się pomylił i nie temu użytkownikowi dał - nie ważne. Drogi kolego, gdzie Ty widzisz złamanie przeze mnie tego podpunktu? Przecież widziałem co się działo na serwerze oglądając demko, czyli byłem "naocznym świadkiem zdarzenia" i miałem prawo się wypowiedzieć co do tej sytuacji, zresztą z sensem. Chyba masz dowód na to, że "nie oglądałem demka" i dlatego wstawiłeś Mi warna, prawda? A i odwołam się do twojej wypowiedzi w tym temacie gdzie dostałem warna: https://forum.arenaskilla.pl/topic/1126-skarga-na-admina-joski/?tab=comments#comment-11270 - Nie możesz zabronić Mi czegoś co mogę zrobić. To tak jakby policjant wszedł Ci na teren prywatny i zakazał Ci picia piwa. Ty jesteś od pilnowania tego, żeby nikt nie łamał regulaminu, a nie od zakazywania. @Edit Proszę przenieść jeśli zły dział, nie mogłem znaleźć odpowiedniego, dziękuje Edytowane 12 Lutego 2019 przez Tomb Raider :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 12 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Moja wina, zdjąłem warna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi