Belz Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198210502291 Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/frosztj Nick oskarżonego: Frosztij to zjeb bo tak można o nim powiedzieć Opis sytuacji: Ten adminek z wielkim EGO jak wieża eiffla daje muta 1440min zamiast 720 jak jest w skardze. Link do skargi: Dowody: SourceBan I jeszcze ban na 5 min w powodzie napisał spamowanie u@ a wysłałem max 3 wiadomości i to wg NIEGO jest SPAM. Wywalić to coś bo człowiekiem go nazwać nie można. 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Bana nie dostałeś ode mnie. Co do muta wszedłeś na serwer i zacząłeś wyzywać jednego z graczy i życzyć mu śmierci, przy całej sytuacji był @ Drix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belz Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD aleś zabawny co tam jeszcze ciekawego opowiesz moze jeszcze że Osama mu dom wysadził, wez se w ten kanciasty łeb przywal xD 1 SPAM + obraza wyżej Przez SK4N3R, 14 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) Brak wystarczających dowodów bana dostałeś od Avgariata. Jeżeli wyzywałeś jeszcze na tej mapie to Frosztj ci przedłużył tego muta co powinieneś dostać. Nie podałeś mapy więc jak dla mnie do odrzucenia. @ SK4N3R Edytowane 14 Lipca 2020 przez mNk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Cytat Skarga na admina od siedmiu boleści Frosztij to zjeb bo tak można o nim powiedzieć Ten adminek z wielkim EGO jak wieża eiffla odrzucam. nawet tutaj nie umiesz zachować kultury. Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi