ferber Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 (edytowane) Nick: ferberImię: Szymon.Wiek: 17.Dlaczego ja mam otrzymać rangę ACT?: Chciałbym poszerzać swoją wiedzę z AS oraz pomagać w nim funkcjonowaniu, znam wiele różnych cheatów w csgo grałem na nich dość długi czas i wiem jak ludzie kryją się z różnymi cheatami i się zachowują. Miałem nie raz styczność z ocenianiem demek i myślę ze umiem odróżnić dobrego gracza od cheatera.Czy miałeś styczność z sourcebans?: Tak.Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: 8/10.Czy grałeś kiedyś na cheatach? : Tak, Legit cheat, ESP, Aimbot, Rage i inne. jak długo gram w CS:GO?: 4-5lat.Ile czasu poświęcam forum dziennie: wchodze co godzinę na 5-10 minut sprawdzić czy coś nowego się dzieje jeśli tak zostaje dłużej.Znajomość SM: 4/10.Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/FejseR11Kontakt: Steam, Discord,Ts3,Forum, ewentualnie Facebook. Edytowane 13 Lipca 2020 przez FerbeR bład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Aplikant nie może mieć aktywnych warnów na koncie. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi