Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na Admina "Weedy"

Udostępnij

2Many

Rekomendowane odpowiedzi

Zgłaszam Skargę na Admina o nicku "Weedy" link do profilu ponizej
https://steamcommunity.com/id/WeedYOfficial/

Adminisstrator ten banuje mnie z powodem "Utrudnianie pracy admnistracji" gdy powiedziałem do niego dlaczego zmutował mojego kolege który nic dosłownie nic do niego nie powiedział.. Brawo..
Kolejna sytuacja napisałem "Es" czyli z angielskiego "easy" chłop kickuje z serwera albo mutuje mnie z powodem "Prowokacja Admina"  Człowiek ten nie powinien byc Administratorem, Chłop nadużywa praw administratora, przepraszam bardzo ale za coś takiego ten gosc powinien tego admina straicić, bez obrazy ale typek na 15 lat i zawyżone ego.. Dziękuje pozdrawiam

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

-Źle wypełniona skarga, brak linku do twojego profilu Steam i dowodów, skopiowanie wzoru nie jest trudne :).

-Nie dostałeś bana za to że się zapytałeś czemu twój kolega dostał muta tylko za to że ciągle uważałeś ze ten mute jest nie słuszny i wyzywałeś mnie że jestem najgorszym adminem.

-Specjalnie mnie prowokowaliście pomimo tego że już wiele razy dostawaliście muty/gagi/bany.

-Dostałeś gaga za prowokacje ponieważ wiem że specjalnie chcesz mnie wkurzyć pisząc "es" po tym jak mnie zabijesz.

-Sytuacja powtarza się zawsze gdy wchodzę na serwer i ty na nim jesteś.

Edytowane przez WeedY

XD 
Po 1. 
Nie prowokuje cie XD
Po 2. 

Nie napisasłem do Ciebie es XD
Po 3. 
Gosciu XD Naduzywasz praw... 
Po 4. 

Uwierz ze mam Cie w dupie (bez obrazy) ale kurwa wszedłes na sserwer ja Sobie z kims z kulturką piasłem a ty mnie wywalassz za gowno takze no XD Stary Nie wiem skad massz tego adma serio XDDDD 
Po 5. 
Jak sie z kulturką z Tobą witam to nawet nie raczysz odpowiedziec XDD A no tak " Prowokujje Cie " XDDDDDDDDDD 
Po 6. 

Więcej dystansu do Siebie
Po 7. 

Dajesz bana dla Goscia na 10min za "es" a okazuje się to jako perm

JA PIERDOLE TY OD WSZYSTKIEGO KURWA UCIEKASZ GOSSCIU POROZMAWIAJ ZE MNĄ KULTURALNIEI JEST JAKIS Ts? JA WEJDE JA CHCE Z TOBĄ POROZMAWIAC NIE BEDE CIE WYZYWAŁ DAJ MI TS

• Haha! 3

8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie
- rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku
8.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda.

Stosuj się do regulaminu

Przez SK4N3R,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności