frosztj Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Nick: Frosztj Imię: Pior Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Sądzę że jestem dobrym kandydatem ponieważ dobrze znam społeczność AS, jestem miły i chętnie pomagam nowym użytkownikom, chcę pomóc kadrze moderatorów bo obecnie mają dużo na głowie m.in. event arenki który wymaga dużo czasu. Na obecnym forum jestem od ponad roku, jestem aktywny w skargach jak i w życiu forum. Większość funkcji moderacyjnych poznałem dzięki niektórymi członkami kadry Moderatorów/Major adminów. Chętnie pomogę w utrzymaniu porządku na naszym forum. Doświadczenie w moderowaniu: Brak Ile czasu poświęcam forum dziennie: Ok. dwie godziny dziennie. Coś o sobie: Mam na imię Piotr, pochodzę z Częstochowy, uczęszczam do technikum, o profilu technik informatyk. Moim największym hobby jest granie na komputerze. Oczywiście nie może zabraknąć tego, że bardzo lubię spędzać czas z przyjaciółmi Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Obecnie posiadam rangę UBT dotychczas wywiązywałem się ze swoich obowiązków, jestem też adminem na 4 serwerach AS i doskonale się nimi opiekuję. Kontakt: Steam Discord: Piotr #5073 Ts3: Frosztj (kanał pomocy lub poke) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Nie spełniasz wymagań *klik* Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi