Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na Admina Arenaskilla.PL 1V1

Udostępnij

Piotrus

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561198849431679

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/WeedYOfficial/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Weedy
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Osoba oskarżona nadużywa władz admina, notorycznie mnie banuje za to że go nie lubie. Gdy go zabijam zawsze dostaje kicka z serwera. Gdy z kimś rozmawiam na jego temat "KULTURALNIE" Dostaje bana na 90 min. / Podobno sprawa została już zgłoszona przez Gofera do kogoś kto sprawdza demka ale ja wolę się upewnić i też składam skargę.
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) ArenaSkilla.PL 1V1
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) demko ban za zabicie go-05.07.2020 godzina 20:30-21:35.  demko z rozmowy 06.07.2020 godzina 21-42 ban na 90min za rozmowe.

• Wrr! 1
  • WOW MEGA! 1

Nie dostajesz bana za to że mnie nie lubisz tylko wyzywasz mnie na chacie głosowym jakim ja to jestem okropnym adminem co podchodzi pod nadużywanie mikrofonu a kicki dostajesz za kampienie na respie pomimo wcześniejszych kicków. Po za tym notorycznie łamiesz te oto punkty regulaminu: 5,6,11,12,15 i bardzo dużo graczy na ciebie narzeka :). I nie tylko ja cię za to banuje, dostajesz też bany od giraffa.

Edytowane przez WeedY
  • Haha! 1

1 godzinę temu, WeedY napisał:

eh dzieciaczku drogi po 1. Niech to rozpatrzy ktoś mądry a nie ty z tym twoim niskim iq. I wszystko i tak widać na demkach wienc proszę cię nie wypowiadaj się na ten temat. "Kazdy na mnie narzeka" chyba tylko ty i giraffic. Na arenie poznałem bardzo dużo osób ale jeśli będzie trzeba biore większość z nich i przenosimy się na inny serwer jeśli nadal tak będzie 😆 że 10 latek bez mikrofonu mówi że ma niby 14 czy ile tam niby masz. a zachowywujesz sie jak 10 i jeszcze nikt cie nie szanuje :D pozdro 600.

Chcę ci tylko powiedzieć że znowu mnie obrażasz, piszesz że jestem "dzieciakiem" a sam nie potrafisz napisać słowa więc poprawnie ortograficznie a ja tylko rozjaśniłem wszystkim twoją skargę w której jest napisane pełno kłamstw na mój temat ;)

• Haha! 1

SPAM, nie pisz wiadomości, które nic nie wnoszą do tematu skargi. 

To co pisze Piotruś wszyscy widzą. Demko obejrzy bezstronna osoba z UBT więc nic na siłę nie musisz udowadniać

Przez SK4N3R,

8 godzin temu, Piotrus napisał:

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561198849431679

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/WeedYOfficial/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Weedy
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Osoba oskarżona nadużywa władz admina, notorycznie mnie banuje za to że go nie lubie. Gdy go zabijam zawsze dostaje kicka z serwera. Gdy z kimś rozmawiam na jego temat "KULTURALNIE" Dostaje bana na 90 min. / Podobno sprawa została już zgłoszona przez Gofera do kogoś kto sprawdza demka ale ja wolę się upewnić i też składam skargę.
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) ArenaSkilla.PL 1V1
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) demko ban za zabicie go-05.07.2020 godzina 20:30-21:35.  demko z rozmowy 06.07.2020 godzina 21-42 ban na 90min za rozmowe.

Piotruś skacz bo zachowujesz sie za przeproszeniem jak gowniarz, bany dostajesz słuszne, jak chcesz to dam ci dowody jak wyjdr ze szpitala. Wyzywasz graczy od dzieci, debili itp. Nie raz do mnie wyleciales z slowami np. "Frajer". To ze znasz sie z Goferem to fajnje ale lamiesz regulamin i nikt nie bedzie na to patrzyl. I tak sprawa zostala zgloszona do osob wyżej, gdyz twoje zachowanie powtarza sie codziennie, nie masz szacunku do graczy jak i administracji. Co na mnie skargi nie zglosisz bo wiesz ze przegrasz?? Prosze cie skącz oskarżać WeedY o nadużywanie rangi administratora a zastanow sie nad swoim zachowaniem. 

• Haha! 1

2 minuty temu, giraffe napisał:

Piotruś skacz bo zachowujesz sie za przeproszeniem jak gowniarz, bany dostajesz słuszne, jak chcesz to dam ci dowody jak wyjdr ze szpitala. Wyzywasz graczy od dzieci, debili itp. Nie raz do mnie wyleciales z slowami np. "Frajer". To ze znasz sie z Goferem to fajnje ale lamiesz regulamin i nikt nie bedzie na to patrzyl. I tak sprawa zostala zgloszona do osob wyżej, gdyz twoje zachowanie powtarza sie codziennie, nie masz szacunku do graczy jak i administracji. Co na mnie skargi nie zglosisz bo wiesz ze przegrasz?? Prosze cie skącz oskarżać WeedY o nadużywanie rangi administratora a zastanow sie nad swoim zachowaniem. 

Na huj sie wypowiadasz dzieciaku jebany. Jak będę chciał to zmienie serwer i w pizdzie to mam chcecie tracic graczy prosze bardzo w pizdzie mam was dzieciury jebane i tyle atencji szukacie, bolca szukacie czy kurwa czego bo was nie rozumie idzcie se dupy lizać gdzieś indziej a ten regulamin tego serwera jest do dupy i ta faworka adminow kazdy daje faworke wienc ez z wami pizdy jebane. Nie polecam serwera arenaskilla.pl i nie polecam kupywać vipa :/ nie pozdrawiam huj wam w dupe z poważaniem Piotruś . JD

• Smutne. 1
  • Haha! 1

brak kultury/ wulgarny język 

Przez SK4N3R,

4 minuty temu, Piotrus napisał:

Na huj sie wypowiadasz dzieciaku jebany. Jak będę chciał to zmienie serwer i w pizdzie to mam chcecie tracic graczy prosze bardzo w pizdzie mam was dzieciury jebane i tyle atencji szukacie, bolca szukacie czy kurwa czego bo was nie rozumie idzcie se dupy lizać gdzieś indziej a ten regulamin tego serwera jest do dupy i ta faworka adminow kazdy daje faworke wienc ez z wami pizdy jebane. Nie polecam serwera arenaskilla.pl i nie polecam kupywać vipa :/ nie pozdrawiam huj wam w dupe z poważaniem Piotruś . JD

Poznales duzo osob? Moze i poznales ale z tego co wiem do dla większości serwera jestes toksyczna osoba i sporo osob za toba nie przepada. Wyzywanie mnie nic ci nie da, pokazujesz tym swoj poziom jedynie. Regulamin serwera jest dobrze zbudowany tylko ty masz swoje wymysły. I skacz sie popisywac wkacu bo ci nie wychodzi. Tyle z mojej strony

• Haha! 1

12 minut temu, giraffe napisał:

Poznales duzo osob? Moze i poznales ale z tego co wiem do dla większości serwera jestes toksyczna osoba i sporo osob za toba nie przepada. Wyzywanie mnie nic ci nie da, pokazujesz tym swoj poziom jedynie. Regulamin serwera jest dobrze zbudowany tylko ty masz swoje wymysły. I skacz sie popisywac wkacu bo ci nie wychodzi. Tyle z mojej strony

ty sie wypowiadasz a kurwa grasz 1 na tydzien na arence cipeczko i to za tobą nikt nie przepada nawet gacek,gofer i polowa administracji możesz mi podskoczyc pizdo jebana i tyle ci powiem jeb sie na łeb znajdz se wkońcu chłopaka a nie kurwa sie wyżywasz na ludzi bo ci w miłosci nie idzie. co z tego że kurwa ciebie większość osób nie znosi huju jebany.

• Smutne. 1
  • Haha! 1

brak kultury/ wulgarny język 

Przez SK4N3R,

Smieszny jesteś tyle ci powiem z Goferem mam konflikt przez ciebie bo cie broni, z gackiem nie gadam poprostu, połowa administracji?? Wymien kto bo smiac mi sie chce jak tak gadasz. Z tym chłopakiem to dobre, nie bede ci chlopaka zabierał nie bedziess mial z kim w nocy sie bawic. Zresztą nie bede znizal sie do twojego poziomu, nie pasuje ci cos we mnie? Zglos skarge, bo jakos na weediego mogłeś a co na mnie juz nie zlozysz? Bo wiesz ze mam tyle dowodow ze i tak bys przegral? Czlowieku skacz pierdolic za przeproszeniem, bo jestes śmieszny. Tyle mam ci do powiedzienia i dla mnie jest juz temat zamkniety. Sam sie wkopales i tyle. Elo 😅

PS. Jak Gacek i Gofer mnje nie lubia to czego nie wypowiedza swojej opinii. Jak narazie to rzucasz slowa za kogoś innego

Edytowane przez giraffe

W dniu 7.07.2020 o 10:28, Piotrus napisał:

demko ban za zabicie go-05.07.2020 godzina 20:30-21:35

Nie ma dema trwającego godzinę, nie będę przeglądał kilku mapek tylko po to, aby znaleźć moment w którym dostajesz bana.

W dniu 7.07.2020 o 10:28, Piotrus napisał:

demko z rozmowy 06.07.2020 godzina 21-42 ban na 90min za rozmowe.

Na poprzedniej mapie przyznajesz się do obrażania innych graczy - "trochę osób zwyzywałem, ale to takie konfitury".
Przez całą mapę pokazujesz totalny brak kultury, prowokacje wobec admina, obrażasz innych graczy oraz wchodzisz na txt.

Jak widać po twoich wypowiedziach pod tą skargą oraz twoimi banami oraz blokadami w SourceBans, których łącznie jest aż 40, twoje zachowanie jest naganne.
Skarga zostaje odrzucona, a ty otrzymujesz bana na 5 dni, podczas których będziesz mógł nieco ochłonąć oraz zastanowić się nad swoim zachowaniem na serwerze :)

Skarga została odrzucona.
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności