Wisieneczka Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/WisniaaBakajoko/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198861292659/ Nick oskarżonego: Karczmi Opis sytuacji: faworka, info na ts z nie jakim graczem Sebo, mass fk, wpychanie się do ct gdy w kolejce są osoby z mutacją serwer: JailBreak Dowody: Demko z mapy jb_august_2017_v1c godzina około 5:40 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 (edytowane) Po pierwsze: Gdzie zrobiłem faworkę? To że pozwalam się danemu graczowi poprawić to nie jest żadna faworka i że to akurat to jest Sebo to nie moja wina po prostu nie gram pod fajki. Po drugie: Gadaliśmy na tsie bo często gadamy na tsie ale info nie było podawane bo już jedna osoba z która gadaliśmy przekonała się na tym na własnej skórze ponieważ kiedyś dostała bana. Po trzecie: FreeKilli nie robiłem dużo zazwyczaj to ty czepiałeś się o wszystko, a jeżeli zrobiłem freekilla to dawałem danej osobie FreeDaya. Po czwarte: Wchodziłem na początku mapy do kolejki (bo zazwyczaj już ktoś był w ct) i potem kiedy mnie przeniosło to byłem w ct I NIKT nie mówił mi ani nie pisał nic. Chciałbym jeszcze dodać pewną uwagę że sam bugowałeś hp na Hebattle i wyzywałeś się z Szniblokiem. Tak samo jak dużo osób w poprzednich mapach jak wyzywali Seba, a z Sebem gadałem na tsie i po prostu robiło mu się przykro, a nie robił freekilli a wy go wyzywaliście jak psa. A i jeszcze dodam na koniec że godzina i czasami mógł się zdarzyć jakis freekill. Edytowane 6 Lipca 2020 przez Karczmi 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 @Karczmiproszę cię nie kłam siedziałem raz z wami na tsie słyszałem wszystko i info dawaliście sobie i robiliście jeszcze coś w stylu : "Ej udawaj że mnie nie widzisz", " odwróć się szybko a ja ucieknę" niestety nie siedzą na tsie areny tylko na jakimś innym (nie podam nazwy bo warna dostanę za reklame) 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERMIT Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 @Karczmiznając ciebie i serwer bez admina o 5.40 to robiłeś inby info na ts było ; ) i freekile też były a admin zobaczy demo z mapy to dowiemy się kto miał racje 2 8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 8.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda. Przeczytaj regulamin, żeby nie dostawać więcej warnów. Przez SK4N3R, 6 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 (edytowane) Spoiler 21 godzin temu, Karczmi napisał: @mondejPo pierwsze nie siedziałeś z nami na tsie bynajmniej nie przypominam Sobie, a jeżeli już siedziałeś to powiedz kiedy. A po drugie przypomnij Sobie jak ty wczoraj wyzywałeś po rodzicach Seba że na tsie robiło mu się przykro bo tak go wyzywaliście nie pamiętasz tego? Jesli skarga byla by napisana na Ciebie to mute 1000 minut gwarantowany obstawiam. Do @KERMITnie będę się wypowiadał bo on i tak zawsze idąc do ct to zazwyczaj jest wyzywany i proszony o wyjście. Administrator to sprawdzi i dostane ctbana lub nie dostane i tyle..... Edytowane 7 Lipca 2020 przez Karczmi 1 1 1 SPAM, wychodzisz poza temat skargi Przez SK4N3R, 7 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 25 minut temu, Karczmi napisał: Po pierwsze nie siedziałeś z nami na tsie bynajmniej nie przypominam Sobie, a jeżeli już siedziałeś to powiedz kiedy. A po drugie przypomnij Sobie jak ty wczoraj wyzywałeś po rodzicach Seba że na tsie robiło mu się przykro bo tak go wyzywaliście nie pamiętasz tego? Jesli skarga byla by napisana na Ciebie to mute 1000 minut gwarantowany obstawiam. Do @KERMITnie będę się wypowiadał bo on i tak zawsze idąc do ct to zazwyczaj jest wyzywany i proszony o wyjście. Administrator to sprawdzi i dostane ctbana lub nie dostane i tyle..... nie przypominam sobie bym tyrał sebo a nawet jeśli to na pewno mu nie jechałem po rodzicach przykro mu się robiło? XDDDDDDDD a mam ci przypomnieć jak każdego prowokował mówił: "zamknij morde bo ci jedzie grzybem" czy jakoś tak (słowa kierowane do krisa) 1 1 SPAM, wychodzisz poza temat skargi Przez SK4N3R, 7 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 @mondejNie udawaj w tej chwili niewiniątka ponieważ wyzywaliście go po rodzicach. Tak to prawda mówił takie rzeczy co napisałeś, ale on ma 10 lat. Nawet nie przeklinał, a wy go jak śmiecia po rodzicach i same przekleństwa... 1 SPAM Przez SK4N3R, 7 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 BoliPieta - Mute 240 minut - Prowokowanie, obraza Wisieneczka - Mute 240 minut - Prowokowanie, obraza Jacob - Mute 120 minut - Obraza Kary do nadania 9:24 - Tutaj było podejrzane wychylenie, ale po tej jednej akcji nie mogę stwierdzić czy to było info, czy czysty fart Sebo - Następnym razem staraj się mówić troszkę wolniej i wyraźniej Wisieneczka - Mówisz że była faworka. Domyślam się że chodzi Ci o rundę 2:16 Karczmi zabił jacoba a sebowi dał powrócić, jacob po wyrzuceniu podniesionej broni ruszył się i Karczmi jak mógł go zabić - Nie było faworyzacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi