Kimera Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Nick: KIMERA Nick admina: @ uSzanowankoo Długość bana: Perm Data i godzina: 2020-07-05 19:02 Serwer: H&S Powód bana: Czitujesz Mapa: seek_aztec 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Skoro to ja nadałem bana, powinien się wypowiedzieć przed ACT.Ban został nadany bez większej ilości dowodów, po sprawdzenia demka jeszcze raz przy wyłączonym czacie głosowym [voice_scale 0]. Grałeś w sporej mierze na słuch, co ja niestety nie mogę sobie pozwolić w trakcie adminowania na serwerze, gdyż muszę pilnować graczy na wcześniej wspominanym miejscu [czyt. czat głosowy]. Gracz, może i ma cheaty, ale nie miałem większej liczby dowodów by go nadać po przebadaniu dwóch demek. Dodatkowo twój profil steam [*klik*] oraz pierwszy poziom w csgo na start nie przekonały o twojej niewinności, gdyż jest to nowe konto noprime. Dodatkowo często byłeś afk co również nie napawało optymizmem.Mapy, na których sprawdzałem gracza kimira: - seek_de_dust2_hide_fixed_d_d | 05.07.2020 18:15 - seek_aztec | 05.07.2020 18:48Najdziwniejsza akcja, która przesądziła o takowym banie to jest ta: * przepraszam za te spowolnienia, sprawdzałem czy w trakcie próby złapania innego chowającego patrzyłeś w daną miejscówkę. Gracz Kubuś nie wydał żadnego odgłosu * Spoiler Gracz po sprawdzeniu dwóch demek moim zdaniem jest czysty i należy się odbanowanie. Sprawę zostawiam rangom wyższym, gdyż to z powodu odwołania na forum, daną sprawą zajmuj się ACT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Gracz czysty. UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi