Bula408 Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Nick: Buła Nick admina: Tetsuya Długość bana: 720 minut mut i 60 min ban Data i godzina: 05.07.2020 11:30 około Serwer: JB Powód bana: Kultura/obraza Mapa:jb_urwis Zaspiewałem dissa na postac z anime ponieważ było mam talent (nie lubie tej postaci) i to był własnie mój talent. Postac z anime jest podobna do mojego kolegi z klasy Adama Sz. wiec tak ją nazwałem "Adas" a moment "ten admin jest przygłupi" chodziło mi innego admina z którym mam dobry kontakt i wie ze jest to tylko zart. 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Nie było to na postać z anime, ponieważ były tam słowa, które były bezpośrednio do mnie skierowane. Typu "adaś" (moje imię), admin jb( moja ranga). Bana dostales za wchodzenie do ct z aktywnym mute. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 5 godzin temu, Vant408 napisał: Postac z anime jest podobna do mojego kolegi z klasy Adama Sz. wiec tak ją nazwałem "Adas" a moment "ten admin jest przygłupi" chodziło mi innego admina z którym mam dobry kontakt i wie ze jest to tylko zart. 2 godziny temu, Tetsuya napisał: były tam słowa, które były bezpośrednio do mnie skierowane. Typu "adaś" (moje imię), admin jb( moja ranga). Bana dostales za wchodzenie do ct z aktywnym mute. co za zbieg okoliczności @Vant408 przypadek? kara zostaje podtrzymana. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi