019466590778561048572610 Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198982805511/ Link do steam oskarżonego: nie posiadam Nick oskarżonego: MroKu` Opis sytuacji: Wareden prowadzi runde i mówi: idziecie za mna, po czym mowi idziecie za mna do odwołania, poszlismy za nim, nastepnie warden mówi ustawiacie cie sie pod markerem, 2 osoby sie ustawiły w tym osoba oskarżona, i jakis kolega,3 osoby osoby dalej szły za wardenem jakies dobre 3 sekundy, poczym warden mówi odwołuje wam wszytkie nakazy zakazy, zaspamiłem lekko na chacie zeby admin to ogarną, kolega oskarżony mowił i pisał, że czegos takiego nawet nie bylo :") Serwer: JB Dowody: mapa jb_newera_b3 godzina 17;45 około 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 (edytowane) Wydawało mi się ze nie mówił do odwołania, nie zawsze słucham poleceń, byłeś jedynym który sie do tego przyczepił, po drugie nikt nie zginął i nawet ty wykonałes polecenia jak reszta więc nie rozumiem jaki problem, przyczepiasz sie do takich szczegółów, a tak naprawde nic złęgo sie nie stało, każdy ma prawo sie pomylić a ty odrazu pisałes ze faworka. Nie będe wyciągać konsekwencji z czegoś, czego nie słyszałem i z małych błędów, to tyle z mojej strony. Edytowane 4 Lipca 2020 przez MroKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
019466590778561048572610 Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 (edytowane) byłem jedynym ktory sie przyczepił ale bylky jeszcze osoby ktore ktore pisaly ze byla faworyzacja, moim zdaniem jako admin powinienes zwracac na wszytko uwage wkoncu po to tutaj jestes , nawet jezeli cos takiego bylo powinienes chociaz zapytac sie wardena a nie od razu odpowiadac "nie nie bylo czego takiego" Edytowane 4 Lipca 2020 przez SebeqToZiomal1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Runda 6:3 Minuta demka: 22:56 Offnest: "Dobra idziecie za mną" 6:3 23:00 Offnest: "Idziecie za mną do mojego odwołania" 6:3 23:02 Offnest: "Biegniecie za mną" - Tutaj pobiegły 3 osoby 6:3 23:06 Offnest: "Ci co biegli do zabicia" Ostatecznie nikt nie został zabity. @SebeqToZiomal1Idąc Twoim tokiem rozumowania admin serwera nie może nawet mrugnąć BO PRZECIEŻ MOŻE SIĘ COŚ STAĆ I TEGO NIE ZAUWAŻY. Ludzie to jest serwer for fun czyli serwer dla ZABAWY więc dlaczego mamy się spinać o każdą pomyłkę? Admin to też człowiek i ma prawo do błędu. Jeśli Sebeq tak się do wszystkiego przyczepiasz to sam pójdź na admina i zobaczymy czy nie będziesz popełniał żadnych błędów. Rozpiskę demka zostawiam @ SK4N3R 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi