szefxkacp Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Link do steam: - https://steamcommunity.com/id/xkacpersky1337 Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/gniewkokocur12/ Nick oskarżonego: @ Gniewko Opis sytuacji: Gniewko jako UBT nie daje dobrego przykladu innym. Wedlug mnie zachowanie Gniewka jest nieodpowiednie a osoba ktora pelni takie role chyba powinna sie zachowywac dobrze. Gniewko na serwerach ArenySkilla dostaje bardzo czesto muty (np 24.06 dostal az 4 muty jednego dnia) oraz bardzo często łamie regulamin gdy nie ma admina Serwer: Jailbreak/Sourcebans Dowody: https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=gniewko&Submit=Szukaj 1 2 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 4 muty jednego dni hmm ciekawe 2 zdjęto odrazu. Co do mojego zachowania jakbyś nie zauważył te muty z dv2 to na samym początku mojej przygody z arena, co do mutow z jb to nie ma takiej osoby co nie ma muta no chyba że @ SK4N3RI to nie jest tak że ja robię syf specjalnie tylko czesem denerwują mnie takie osoby jak ty I czasem nie umiem nie odpowiedzieć Ale pracuje nad tym coraz bardziej. Co do mojej rangi UBT to myślę że nie ma co dyskutować pracuję regularnie,nie faworyzuje nikogo w skargach. Co do mojego łamania regulaminu napisałeś chociaż 1 skargę? Że tak piszesz no nie. Dodam od siebie że widzę że próbujesz szukać problemu na siłę, myślę że skarga powstała z powodu że dostałes bana na 2tygodnie. No nic to chyba tyle odemnie zostawiam to dla @ Właściciel Sieci. 10 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 29 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 11 minut temu, Gniewko napisał: 4 muty jednego dni hmm ciekawe 2 zdjęto odrazu. Nie zmienia to faktu że wyzywasz, nadużywasz, prowokujesz i dostałeś muta na 8 godzin to chyba nie jest dobre zachowanie jako ubt 13 minut temu, Gniewko napisał: to nie jest tak że ja robię syf specjalnie tylko czesem denerwują mnie takie osoby jak ty I czasem nie umiem nie odpowiedzieć mnie wkurzają np takie osoby jak ty ale co to ma do twojego zachowania? 14 minut temu, Gniewko napisał: Co do mojego łamania regulaminu napisałeś chociaż 1 skargę? właśnie ją napisałem cieszysz się? 16 minut temu, Gniewko napisał: Co do mojej rangi UBT to myślę że nie ma co dyskutować pracuję regularnie,nie faworyzuje nikogo w skargach Do twojego sprawdzania skarg nic nie mam nawet o to nie chodzi tylko o twoje ZACHOWANIE które nie jest dobre jak na osobe posiadającą taką rangę 21 minut temu, Gniewko napisał: Dodam od siebie że widzę że próbujesz szukać problemu na siłę, myślę że skarga powstała z powodu że dostałes bana na 2tygodnie Ja dodam od siebie że jak często prowokujesz/wyzywasz/nadużywasz to nie powinieneś mieć takiej rangi a mój ban do tego nic nie ma bo nie ty mi go nadałeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Okej przepraszam każdego za moje zachowanie już nic nie będę mówił po tero bynajmniej będę się starać. Obiecuje poprawę zachowania jeżeli ci o to chodziło. 12 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 29 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Dodam jeszcze dowód gdzie pan gniewko faworyzuje swoich kolegów z gangu. Dav napisał że było minimum 6 fk według taryfikatora jest to ctban na 360 minut lecz gniewko postanowil dać kumplowi na 90 minut 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 (edytowane) Nie wiem w sumie czy to się może przydać, ale przypadkowo zaprosiłem gniewka do chatu gangu na jb na steamie a on pokazał swoją dojrzałość i zaprosił plagę innych osób i przez godzinę bym spam "jd" itp. Niżej podsyłam ssy z 'akcji' Gniewka. Tutaj jeszcze ss że mu wysłałem to przypadkowo (avatar grupy jest zmieniony przez kolegów Gniewka) Nie wiem w sumie czy to jest jakiś dowód ale zawsze warto pokazać jak ktoś się zachowuje za kogoś plecami Edytowane 8 Lipca 2020 przez Ciosek 3 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Gniewko nie jest już UBT Sprawa została wyjaśniona. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi