Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga na Norbercika

Udostępnij

szefxkacp

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: - https://steamcommunity.com/id/xkacpersky1337

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/gniewkokocur12/

Nick oskarżonego: @ Gniewko

Opis sytuacji: Gniewko jako UBT nie daje dobrego przykladu innym. Wedlug mnie zachowanie Gniewka jest nieodpowiednie a osoba ktora pelni takie role chyba powinna sie zachowywac dobrze. Gniewko na serwerach ArenySkilla dostaje bardzo czesto muty (np 24.06 dostal az 4 muty jednego dnia) oraz bardzo często łamie regulamin gdy nie ma admina

Serwer: Jailbreak/Sourcebans

Dowody: https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=gniewko&Submit=Szukaj

• Lubię to! 1
  • Smutne. 2
  • WOW MEGA! 3
  • Haha! 3

4 muty jednego dni hmm ciekawe 2 zdjęto odrazu. Co do mojego zachowania jakbyś nie zauważył te muty z dv2 to na samym początku mojej przygody z arena, co do mutow z jb to nie ma takiej osoby co nie ma muta no chyba że @ SK4N3RI to nie jest tak że ja robię syf specjalnie tylko czesem denerwują mnie takie osoby  jak ty I czasem nie umiem nie odpowiedzieć Ale pracuje nad tym coraz bardziej. Co do mojej rangi UBT to myślę że nie ma co dyskutować pracuję regularnie,nie faworyzuje nikogo w skargach. Co do mojego łamania regulaminu napisałeś chociaż 1 skargę? Że tak piszesz no nie. Dodam od siebie że widzę że próbujesz szukać problemu na siłę, myślę że skarga powstała z powodu że dostałes bana na 2tygodnie. No nic to chyba tyle odemnie zostawiam to dla @ Właściciel Sieci.

• Smutne. 10
  • Haha! 2

11 minut temu, Gniewko napisał:

4 muty jednego dni hmm ciekawe 2 zdjęto odrazu.

Nie zmienia to faktu że wyzywasz, nadużywasz, prowokujesz i dostałeś muta na 8 godzin to chyba nie jest dobre zachowanie jako ubt

13 minut temu, Gniewko napisał:

to nie jest tak że ja robię syf specjalnie tylko czesem denerwują mnie takie osoby  jak ty I czasem nie umiem nie odpowiedzieć 

mnie wkurzają np takie osoby jak ty ale co to ma do twojego zachowania?

14 minut temu, Gniewko napisał:

Co do mojego łamania regulaminu napisałeś chociaż 1 skargę?

właśnie ją napisałem cieszysz się?

16 minut temu, Gniewko napisał:

Co do mojej rangi UBT to myślę że nie ma co dyskutować pracuję regularnie,nie faworyzuje nikogo w skargach

Do twojego sprawdzania skarg nic nie mam nawet o to nie chodzi tylko o twoje ZACHOWANIE które nie jest dobre jak na osobe posiadającą taką rangę

21 minut temu, Gniewko napisał:

Dodam od siebie że widzę że próbujesz szukać problemu na siłę, myślę że skarga powstała z powodu że dostałes bana na 2tygodnie

Ja dodam od siebie że jak często prowokujesz/wyzywasz/nadużywasz to nie powinieneś mieć takiej rangi a mój ban do tego nic nie ma bo nie ty mi go nadałeś

• Smutne. 1

• 2 tygodnie później...

Nie wiem w sumie czy to się może przydać, ale przypadkowo zaprosiłem gniewka do chatu gangu na jb na steamie a on pokazał swoją dojrzałość i zaprosił plagę innych osób i przez godzinę bym spam "jd" itp.

Niżej podsyłam ssy z 'akcji' Gniewka.

2045234880_gniewko1.thumb.PNG.29f5383a34dafd527fa16cfbdb10174d.PNG

1605579407_gniewko2.PNG.6e783d2892b7d20d7cec94d2bc438cbc.PNG

2092015327_gniewko4.thumb.PNG.0686c123d23e09ae93942e51404ab842.PNG

Tutaj jeszcze ss że mu wysłałem to przypadkowo (avatar grupy jest zmieniony przez kolegów Gniewka)

253353679_gniekwo3.PNG.9ef3435459bad3d3e6389554f6e30c1e.PNG

Nie wiem w sumie czy to jest jakiś dowód ale zawsze warto pokazać jak ktoś się zachowuje za kogoś plecami 

Edytowane przez Ciosek
  • Lubię to! 3
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności