Studziak Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Nick:Prawnik Studziak Nick admina: Mr.White Długość bana: 240min Data i godzina:10/2/2019 Powód bana: Nadużywanie mikrofonu Mapa: jb_snow_v2 według posta Mr.White na forum powinienem dostać muta na 180 min a jednak dostałem na 240 min http://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=studziak&Submit=Szukaj prosiłbym o skrócenie mute, ponieważ miał on być nadany na 180 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Nie mogłem edytować posta, a jak bym mógł to bym zmienił w skardze na 240. Nie był to pierwszy raz kiedy nadużywałeś mikra więc po prostu dałem ci na serwerze więcej. Ogólnie to na serwie tłumaczyłem ci dlaczego dałem więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 1 minutę temu, Mr.White napisał: Nie mogłem edytować posta, a jak bym mógł to bym zmienił w skardze na 240. Nie był to pierwszy raz kiedy nadużywałeś mikra więc po prostu dałem ci na serwerze więcej. Ogólnie to na serwie tłumaczyłem ci dlaczego dałem więcej. to złóż propozycje o edytowanie postów by następnym razem uniknąć takich sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 11 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Odrzucam to odwołanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 11 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi