Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwolanie od mute

Udostępnij

Gruby23

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:(Na jakim grasz na serwerze): Gruby ッ
Nick admina:(od którego dostałeś bana): Frosti? Cos w tym stylu. dokladnie nicku nie pamietam.
Długość bana:(Czas bana) : Screenshot, 4dni.
Data i godzina:(dostania bana) (Screenshoot) 

Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana): JB
Powód bana:(podany przez admina)  Naduzywanie
Mapa:(Mapa na której dostałeś bana): Nie pamietam dokladnie na jakiej mapie dostalem mute lecz czas jest w zalaczniku:

Pozwole sobie dodac tutaj moj komentarz, jest to moj pierwszy mute na serwerze, jak i na sieci arena skilla, i wydaje mi sie to lekko nie sprawiedliwe kiedy  inne osoby ktore naduzywaly dostawaly muet na 6h 4h np offnest nie raz juz naduzywal i dostawal na tyle,  tak, ja sie zgadzam ze naduzywalem mikrofon przez co przepraszam lecz no, jest to moj pierwszy mute na serwerze, i odrazu 4d, gdy offnest dostaje na 6h, troszke nie sprawiedliwe wedlug mnie, ze ja dostaje na 4d a reszta na 6h, ale coz, koncze moja wypowiedz. Pozdrawiam, i czekam na odpowiedz administratora <3

xd3.PNG

Tak jak powiedziałem każde nadużywanie będzie karane mutem 2x większym od poprzedniego, takim sposobem był spokój na serwerze przez 90% mojej rozgrywki. Gdybyś nie nadużywał, nie dostał byś takiej kary. 

@ SK4N3Rjeżeli nie zgadzasz się z moją decyzją możesz skrócić 

Wracając, byłeś ostatnim z tej "serii" i nie dawałeś mi dojść do słowa co chwilę.... 

Gdy, ja coś tłumaczyłem ty nagle miałeś milion spraw do przekazania, a takie zagłuszanie admina czy innych graczy po pierwsze nie jest kulturalne po drugie,  jest karane mutem 

Edytowane przez frosztj
  • Smutne. 1

16 minut temu, frosztj napisał:

Tak jak powiedziałem każde nadużywanie będzie karane mutem 2x większym od poprzedniego, takim sposobem był spokój na serwerze przez 90% mojej rozgrywki. 

Lecz ja nie dostalem ani razu jeszcze mute na jailbreaku. z tego co pamietam, raczej napewno na tym koncie nie dostalem, poniewaz do mojego starego konta zapomnialem hasla, wrocilem do cska po 2 latach pare dni temu.

16 minut temu, frosztj napisał:

Tak jak powiedziałem każde nadużywanie będzie karane mutem 2x większym od poprzedniego, takim sposobem był spokój na serwerze przez 90% mojej rozgrywki. Gdybyś nie nadużywał, nie dostał byś takiej kary. 

@ SK4N3Rjeżeli nie zgadzasz się z moją decyzją możesz skrócić 

Wracając, byłeś ostatnim z tej "serii" i nie dawałeś mi dojść do słowa co chwilę.... 

Gdy, ja coś tłumaczyłem ty nagle miałeś milion spraw do przekazania, a takie zagłuszanie admina czy innych graczy po pierwsze nie jest kulturalne po drugie,  jest karane mutem 

Co do drugiej odpowiedzi, tak zgadzam sie ze mowilem w tym samym czasie jak ty lecz wydaje mi sie ze ja pierwszy zaczalem, co nie zmienia faktu ze to moja wina jednak i tak, zgadzam sie z tym w 100%, lecz nie pamietam kto zaczal 1, rozmawialem tez z innym uzytkownikem potem  tez byl mlyn mocny i nie widzialem zeby ktos dostal mute na 4 dni, tak samo dzisiaj rano, i tak wiem ze nie jest kultularne za co przepraszam lecz no, tak jak mowilem nie wiem kto zaczal 1 mowic, ja  mowilem chyba z 3 uzytkownikami na raz,  ale i tak leciutko wydaje mi sie ze mute zadlugi, na 24h moglbyc i tez zwroc uwage na to ze byl to moj 1 mute, a offnest mial juz chyba pare i caly czas na 2h 4h  6h cos takiego wiec no,

• Lubię to! 1

łączę 2 posty w 1, staraj się pisać wszystko w jednym poście zamiast rozbijać wiadomości na parę postów

Przez NiceOne,

13 minut temu, Gruby23 napisał:

Lecz ja nie dostalem ani razu jeszcze mute na jailbreaku. z tego co pamietam, raczej napewno na tym koncie nie dostalem, poniewaz do mojego starego konta zapomnialem hasla, wrocilem do cska po 2 latach pare dni temu.

Przez cały dzień cię obserwowałem i nie jesteś w tej grzeczne części serwera. 

5 minut temu, Gruby23 napisał:

Co do drugiej odpowiedzi, tak zgadzam sie ze mowilem w tym samym czasie jak ty lecz wydaje mi sie ze ja pierwszy zaczalem, co nie zmienia faktu ze to moja wina jednak i tak, zgadzam sie z tym w 100%, lecz nie pamietam kto zaczal 1, rozmawialem tez z innym uzytkownikem potem  tez byl mlyn mocny i nie widzialem zeby ktos dostal mute na 4 dni, tak samo dzisiaj rano, i tak wiem ze nie jest kultularne za co przepraszam lecz no, tak jak mowilem nie wiem kto zaczal 1 mowic, ja  mowilem chyba z 3 uzytkownikami na raz,  ale i tak leciutko wydaje mi sie ze mute zadlugi, na 24h moglbyc i tez zwroc uwage na to ze byl to moj 1 mute, a offnest mial juz chyba pare i caly czas na 2h 4h  6h cos takiego wiec no,

Offnest  przez tydzień nie wróci na serwer przez swoje zachowanie i też słowa napisane przez niego "w dupie mam tego muta" 

Przemawiały za tym żeby dać mu bana 

Edytowane przez frosztj

@ frosztjtakie kary stosuj wobec recydywy, a nie chłopaka co pierwszy raz złamał regulamin ... ten mute jest chyba z wczoraj, więc możesz mu go zdjąć.

@Gruby23następnym razem wyłącz mikrofon, jeżeli admin ma coś ważnego do powiedzenia. większy chaos na serwerze to dłuższe bany dla osób łamiących regulamin 

Sprawa została wyjaśniona.
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności