Gruby23 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Nick:(Na jakim grasz na serwerze): Gruby ッ Nick admina:(od którego dostałeś bana): Frosti? Cos w tym stylu. dokladnie nicku nie pamietam. Długość bana:(Czas bana) : Screenshot, 4dni. Data i godzina:(dostania bana) (Screenshoot) Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana): JB Powód bana:(podany przez admina) Naduzywanie Mapa:(Mapa na której dostałeś bana): Nie pamietam dokladnie na jakiej mapie dostalem mute lecz czas jest w zalaczniku: Pozwole sobie dodac tutaj moj komentarz, jest to moj pierwszy mute na serwerze, jak i na sieci arena skilla, i wydaje mi sie to lekko nie sprawiedliwe kiedy inne osoby ktore naduzywaly dostawaly muet na 6h 4h np offnest nie raz juz naduzywal i dostawal na tyle, tak, ja sie zgadzam ze naduzywalem mikrofon przez co przepraszam lecz no, jest to moj pierwszy mute na serwerze, i odrazu 4d, gdy offnest dostaje na 6h, troszke nie sprawiedliwe wedlug mnie, ze ja dostaje na 4d a reszta na 6h, ale coz, koncze moja wypowiedz. Pozdrawiam, i czekam na odpowiedz administratora <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 (edytowane) Tak jak powiedziałem każde nadużywanie będzie karane mutem 2x większym od poprzedniego, takim sposobem był spokój na serwerze przez 90% mojej rozgrywki. Gdybyś nie nadużywał, nie dostał byś takiej kary. @ SK4N3Rjeżeli nie zgadzasz się z moją decyzją możesz skrócić Wracając, byłeś ostatnim z tej "serii" i nie dawałeś mi dojść do słowa co chwilę.... Gdy, ja coś tłumaczyłem ty nagle miałeś milion spraw do przekazania, a takie zagłuszanie admina czy innych graczy po pierwsze nie jest kulturalne po drugie, jest karane mutem Edytowane 27 Czerwca 2020 przez frosztj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby23 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 16 minut temu, frosztj napisał: Tak jak powiedziałem każde nadużywanie będzie karane mutem 2x większym od poprzedniego, takim sposobem był spokój na serwerze przez 90% mojej rozgrywki. Lecz ja nie dostalem ani razu jeszcze mute na jailbreaku. z tego co pamietam, raczej napewno na tym koncie nie dostalem, poniewaz do mojego starego konta zapomnialem hasla, wrocilem do cska po 2 latach pare dni temu. 16 minut temu, frosztj napisał: Tak jak powiedziałem każde nadużywanie będzie karane mutem 2x większym od poprzedniego, takim sposobem był spokój na serwerze przez 90% mojej rozgrywki. Gdybyś nie nadużywał, nie dostał byś takiej kary. @ SK4N3Rjeżeli nie zgadzasz się z moją decyzją możesz skrócić Wracając, byłeś ostatnim z tej "serii" i nie dawałeś mi dojść do słowa co chwilę.... Gdy, ja coś tłumaczyłem ty nagle miałeś milion spraw do przekazania, a takie zagłuszanie admina czy innych graczy po pierwsze nie jest kulturalne po drugie, jest karane mutem Co do drugiej odpowiedzi, tak zgadzam sie ze mowilem w tym samym czasie jak ty lecz wydaje mi sie ze ja pierwszy zaczalem, co nie zmienia faktu ze to moja wina jednak i tak, zgadzam sie z tym w 100%, lecz nie pamietam kto zaczal 1, rozmawialem tez z innym uzytkownikem potem tez byl mlyn mocny i nie widzialem zeby ktos dostal mute na 4 dni, tak samo dzisiaj rano, i tak wiem ze nie jest kultularne za co przepraszam lecz no, tak jak mowilem nie wiem kto zaczal 1 mowic, ja mowilem chyba z 3 uzytkownikami na raz, ale i tak leciutko wydaje mi sie ze mute zadlugi, na 24h moglbyc i tez zwroc uwage na to ze byl to moj 1 mute, a offnest mial juz chyba pare i caly czas na 2h 4h 6h cos takiego wiec no, 1 łączę 2 posty w 1, staraj się pisać wszystko w jednym poście zamiast rozbijać wiadomości na parę postów Przez NiceOne, 27 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 (edytowane) 13 minut temu, Gruby23 napisał: Lecz ja nie dostalem ani razu jeszcze mute na jailbreaku. z tego co pamietam, raczej napewno na tym koncie nie dostalem, poniewaz do mojego starego konta zapomnialem hasla, wrocilem do cska po 2 latach pare dni temu. Przez cały dzień cię obserwowałem i nie jesteś w tej grzeczne części serwera. 5 minut temu, Gruby23 napisał: Co do drugiej odpowiedzi, tak zgadzam sie ze mowilem w tym samym czasie jak ty lecz wydaje mi sie ze ja pierwszy zaczalem, co nie zmienia faktu ze to moja wina jednak i tak, zgadzam sie z tym w 100%, lecz nie pamietam kto zaczal 1, rozmawialem tez z innym uzytkownikem potem tez byl mlyn mocny i nie widzialem zeby ktos dostal mute na 4 dni, tak samo dzisiaj rano, i tak wiem ze nie jest kultularne za co przepraszam lecz no, tak jak mowilem nie wiem kto zaczal 1 mowic, ja mowilem chyba z 3 uzytkownikami na raz, ale i tak leciutko wydaje mi sie ze mute zadlugi, na 24h moglbyc i tez zwroc uwage na to ze byl to moj 1 mute, a offnest mial juz chyba pare i caly czas na 2h 4h 6h cos takiego wiec no, Offnest przez tydzień nie wróci na serwer przez swoje zachowanie i też słowa napisane przez niego "w dupie mam tego muta" Przemawiały za tym żeby dać mu bana Edytowane 27 Czerwca 2020 przez frosztj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 @ frosztjtakie kary stosuj wobec recydywy, a nie chłopaka co pierwszy raz złamał regulamin ... ten mute jest chyba z wczoraj, więc możesz mu go zdjąć. @Gruby23następnym razem wyłącz mikrofon, jeżeli admin ma coś ważnego do powiedzenia. większy chaos na serwerze to dłuższe bany dla osób łamiących regulamin Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi