chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 (edytowane) Link do steam: Link do steam oskarżonego: Nick oskarżonego: Gacek_wacek i gofer Opis sytuacji: No ogólnie to wbijam se na serwa, wymieniam zdanie z moim kolegom i admin nagle mówi mi że mam nie nadużywać mikrofonu bez mutacji, mówię sobie okej przestaje rozmawiać i wtedy wbija admin gofer który pierwsze co robi to wysyła jakieś bindy Spoiler po chwili admini zaczynają gadać o jakiś losowych rzeczach więc pisze im żeby przestali oni mnie wyśmiewają, mówię że pisze skargę to oni odrazu wyjeżdżają mi z prowokacyjnymi tekstami typu "no to idź pisz" "no pisz tą skargę" i mniej więcej tak do końca mapy, na następnej mapie tak samo próbują się ze mnie podśmiechiwać ale widząc brak reakcji z mojej strony przestają. Mam nadzieję że admini dostaną dużą nauczkę bo to jest trochę żenujące Serwer: arena 1vs1 Dowody: mapa dokładnie przed am_snow_cbg o około 13:20 cała mapa po wbiciu gofra. Edytowane 24 Czerwca 2020 przez chakra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Chciałbym się dowiedzieć jaki jest powód "DOKŁADNY" twojej skargi , bo w sumie nie wiem o co ci chodzi. Upomniałem cię , ponieważ Nie masz mutacji , a ty zacząłes się kłucić , potem dopiero przestałeś mówić i pisałeś . Co do bindów to nie są one zabronione przeciez , nie uważasz ? Zaczęliśmy rozmawiać o mm-ie dokładnie , wiec nie wiem nie jest zabroniona rozmowa administracji , ludzie przychodzą tez na serwer po prostu porozmawiać sobie , a nie tylko strzelać . Racja powiedzielismy Ci żebyś pisał skargę , bo sam wyskoczyles , że napiszesz na nas skargę , to powiedzielismy Ci żebyś poszedł , co w tym złego ? Masz prawo napisać skargę .Na następnej mapie był Ciosek , więc potwierdzi , że żadnych podśmiechiwań nie było z naszej strony. P.S polecam jakąś lekcje polskiego i słownik do ręki , bo twoja wypowiedz jest po prostu zlana i słabo się ją czyta😉 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 13 minut temu, Gacek_Wacek napisał: Chciałbym się dowiedzieć jaki jest powód "DOKŁADNY" twojej skargi Powodem skargi jest to że nawet po poproszeniu was abyście przestali rozmawiać mieliście mnie totalnie w d*pie, a gdy powiedziałem wam że piszę skargę przez tą i następną mape mówiliście "on piszę tą skarge hahaha" "ej on serio chyba piszę tą skargę H@HH@" itp. chociaż mogliście po prostu odpuścić. 17 minut temu, Gacek_Wacek napisał: Co do bindów to nie są one zabronione przeciez No ta niech admin który ma być przykładem dla innych graczy wbijając na serwer wysyła takie bindy gz myślenia 19 minut temu, Gacek_Wacek napisał: ludzie przychodzą tez na serwer po prostu porozmawiać sobie To czemu ja nie miałem tej możliwości? Jakoś na serwerze nikomu to nie przeszkadzało. 20 minut temu, Gacek_Wacek napisał: Racja powiedzielismy Ci żebyś pisał skargę , bo sam wyskoczyles , że napiszesz na nas skargę , to powiedzielismy Ci żebyś poszedł , co w tym złego ? tak jak już pisałem gdybyście zrobili to raz ok wywalone ale wy to ciągnęliście przez 2 mapy 23 minuty temu, Gacek_Wacek napisał: P.S polecam jakąś lekcje polskiego i słownik do ręki tak jak coś "kłucić" piszę się "kłócić" 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 (edytowane) Godzinę temu, chakra napisał: Nie rób spamu , bo juz wypowiedzialeś się na ten temat.Powiem Ci też , że "jedna jaskółka wiosny nie czyni" , jeden błąd znalazłeś , ja u ciebie co najmniej kilka np. "se" , "kolegom" o braku "," , żeby miało to jakąś składnię nie wspomnę Edytowane 24 Czerwca 2020 przez Gacek_Wacek 7 2 SPAM, nic nowego nie wnosisz do tematu Przez SK4N3R, 24 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 @ chakra Rozmawiałeś bez mutacji, za co admin dał Ci prawidłowe ostrzeżenie. Chwilę później mówisz adminom, aby nie nadużywali mikrofonu, kiedy Ci po prostu ze sobą rozmawiają. Właśnie do tego przeznaczony jest czat głosowy, także nie rozumiem dlaczego uważasz, że admini w tym przypadku nadużywali mikrofonu? Co do słów adminów na temat pisania przez Ciebie skargi, nie rozumiem gdzie tu jest jakakolwiek prowokacja? Admini po prostu mówią, że nie mają nic przeciwko abyś napisał skargę. Według Ciebie admini rozmawiają o twojej skardze cały czas przez 2 mapy? Trochę wyolbrzymiasz sytuację, bo na podanych dwóch mapach admini wspominają o skardzę jakieś 2-3 razy rozmawiając między sobą, nie mówią tego w twoją stronę. Jedynę do czego mogę się przyczepić to wysyłanie bindów przez Gofera. @ pan_gofereknie wysyłaj na czacie tyle wiadomości jednocześnie bo powoduje to spam na czacie. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi