szefxkacp Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Nick: kacper Nick admina: drix (skarga) Długość bana:2 tygodnie Data i godzina: 22:30 23.06 Serwer: jb Powód bana: obrażanie,brak kultury Mapa: jb facebook Myślę że ban na 2 tygodnie to za dużo. ★|SVIP|★ [USA] kacper : dobra zw bo przyjechala twoja stara ide sie ruhac A więc tego nie napisałem ja tylko ktoś dał binda na to niewiem po co to wkleiłeś pisząc tylko mój nick a nie osoby która dała binda. Mogę też dać binda o kimś co wyzywa nie masz na to dowodów że to pisałem Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia) JEŻELI SYTUACJA SIĘ POWTARZA BAN DO TYGODNIA dokładnie sytuacja się nie powtarza bo muta na 2 tygodnie dostałem za nadużywanie więc sytuacja się chyba nie powtarza a nawet jesli to powinienem dostac na tydzien jednak ubt dostał w łape i dał na dużej tak jak muta na 2 tygodnie za 1 przester Licze na skrócenie kary bo 2 tygodnie to jest za dużo oraz licze na jakies ostrzezenie dla frosztj bo pisze bind ze mną chociaż nie ma pewności że to byłem ja oraz daje mi duze kary bo mnie nie lubi 4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Osoby, które często łamią regulamin, muszą uświadomić sobie to, że nie będzie już przyzwolenia na niewłaściwe zachowanie. albo Kacper jesteś w porządku wobec nas- graczy i adminów, albo dostajesz długie kary. traktuj każdego z szacunkiem, to na pewno nie będziesz miał problemów z banami. Kara zostaje taka, jaka była. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi