Skocz do zawartości

[Rozwiązane] vote ct ban

Udostępnij

TUMON

Rekomendowane odpowiedzi

według mnie vote ct ban jest nadużywany przez graczu j są grupy graczy którzy nadużywają tej komendy wiem że to tylko 10 min ale trochę psuje zabawę .mam  pomysł na takie coś ze gracze z mutacją lub 16+ mogą tak głosować

pogniewać są już bardziej dojrzali emocjonalnie i nie sprawia im to takiego przyjemności z banowania innych . proszę o rozważenie tego 

😀

z poważaniem tumonek (dominik)

Ustawimy próg głosowania do ponad 90%. Jeżeli dalej będą nadużycia, usuniemy plugin. 

Jeżeli miałbym dodać coś od siebie to powiem tyle, że komenda !ctbanvote jest wyłącznie dla Was- graczy, nie adminów. Macie ją stosować tylko wtedy, kiedy CT specjalnie freekilluje więźniów. Nam, administracji nie robicie nic na złość nadużywaniem tej komendy. To wy się pozbywacie możliwości szybkiego banowania graczy łamiących regulamin. Jeżeli wolicie pisać skargi zamiast mieć możliwość natychmiastowej reakcji- Wasz wybór. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności