TUMON Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 według mnie vote ct ban jest nadużywany przez graczu j są grupy graczy którzy nadużywają tej komendy wiem że to tylko 10 min ale trochę psuje zabawę .mam pomysł na takie coś ze gracze z mutacją lub 16+ mogą tak głosować pogniewać są już bardziej dojrzali emocjonalnie i nie sprawia im to takiego przyjemności z banowania innych . proszę o rozważenie tego 😀 z poważaniem tumonek (dominik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 (edytowane) Po prostu trzeba dodać srogie kary za nadużywanie komendy Nie Edytowane 22 Czerwca 2020 przez frosztj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Ustawimy próg głosowania do ponad 90%. Jeżeli dalej będą nadużycia, usuniemy plugin. Jeżeli miałbym dodać coś od siebie to powiem tyle, że komenda !ctbanvote jest wyłącznie dla Was- graczy, nie adminów. Macie ją stosować tylko wtedy, kiedy CT specjalnie freekilluje więźniów. Nam, administracji nie robicie nic na złość nadużywaniem tej komendy. To wy się pozbywacie możliwości szybkiego banowania graczy łamiących regulamin. Jeżeli wolicie pisać skargi zamiast mieć możliwość natychmiastowej reakcji- Wasz wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi